Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

«Η προσπάθεια για τη Χαλκιδική ξεκινά από εμάς τους ίδιους...»

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής συναντήθηκαν με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου (ξενοδόχους / υπευθύνους προμηθειών), προκειμένου να συζητήσουν την προώθηση των προϊόντων αυτών στα καταλύματα που θα φιλοξενήσουν αυτό το καλοκαίρι τους χιλιάδες επισκέπτες της Χαλκιδικής. Το Forum επιχειρηματικών επαφών, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλυβών, ήταν αποτέλεσμα της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο πρόσφατα, μετά από ενδιαφέρον παραγωγών και επαγγελματιών του τουρισμού για τη συναψη εμπορικών συμφωνιών.
«Τα προϊόντα του τόπου μας αποτελούν......


την καλύτερη πρόταση, όχι μόνο από άποψη ποιότητας, καθώς ανταποκρίνονται στη μεσογειακή διατροφή που θαυμάζουν και επιζητούν οι ξένοι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας, αλλά και την προσιτή και οικονομική λύση για τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου. Συνεργασίες αυτού του επιπέδου θα αποβούν επικερδείς και επωφελείς και για τα δύο μέρη και θα αποτελέσουν μέσο ανάπτυξης και υποστήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στη Χαλκιδική. Είναι απαραίτητο να στηρίξουμε την τοπική αγορά, τα τοπικά προϊόντα, τους συναδέλφους επιχειρηματίες και παραγωγούς. Μόνο με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να ελπίζουμε σε ανάκαμψη της αγοραστικής δύναμης και ταυτόχρονα, προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η προσπάθεια για τη Χαλκιδική, ξεκινά από εμάς τους ίδιους», τόνισε σε δηλώσεις της, η κ. Όλγα Παπαμέτη, πρόεδρος του Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών Χαλκιδικής και αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Μουδανιών, που παραβρέθηκε στο Forum και συνομίλησε με παραγωγούς και επαγγελματίες.
Η υποψήφια για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Χαλκιδική, επισήμανε πως η νέα αναπτυξιακή πολιτική της χώρας πρέπει να στραφεί προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης προβολής και προώθησης των τοπικών προϊόντων από το εσωτερικό της χώρας προς τα έξω με ταυτόχρονη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.


Όλγα Παπαμέτη
Πρόεδρος Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών Χαλκιδικής (ΔΙ.Γ.Ε.ΧΑ.)
Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Μουδανιών
Τηλ: 6949487210
Facebook: olga.papameti
Twitter: papameti_olga
www.papameti.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια :