Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Το Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής για τις συλλήψεις απεργών στο "Πόρτο Καρράς"

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Συνελήφθησαν χθες βράδυ με αυτόφωρη διαδικασία ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και 2 μέλη του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων "ΚΕΛΥΦΟΣ" Ν. Μαρμαρά, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων των εργαζομένων του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς, διεκδικώντας να πληρωθούν οι εργαζόμενοι τα δεδουλευμένα τους (Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Επίδομα Αδείας & Αποζημίωση των 350 περίπου εποχικών εργαζομένων).
Καταγγέλλουμε τις μεθόδους της εταιρίας Πόρτο Καρράς, η οποία με μηνύσεις προσπαθεί να εκφοβίσει και να σπείρει τον τρόμο στους εργαζομένους που απεργούν από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, διεκδικώντας τα αυτονόητα, μη μπορώντας πλέον να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειες τους.
Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων........


ήταν και είναι ειρηνικές, μη δημιουργώντας το παραμικρό γεγονός στην ομαλή λειτουργία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, καταλαβαίνοντας από την πρώτη στιγμή ότι μόνο με αυτή την στάση τους θα μπορέσει η εταιρία να μαζέψει χρήματα για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.O εργοδότης και τα τσιράκια του παρανομούν!
Οι μέθοδοι αυτοί της εταιρίας δεν πτοούν και δεν κάμπτουν το ηθικό των εργαζομένων μέχρι την οριστική επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :