Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 23-7-2011 και ώρα 9.00 μμ, στην παραλία των Νέων Ρόδων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Ρόδων "Προσφυγική Αναγέννηση" σε συνεργασία με το Συντονιστικό Συλλόγων και Φορεών της Δημοτικής Ενότητας Σταγείρων-Ακάνθου, διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας ενάντια στην επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στη Βόρεια Χαλκιδική και στα καταστροφικά σχέδια των χρυσοθήρων.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Ανδρέας Γιαννακουδάκης, πρώην Αντιπρύτανης του ΑΠΘ.

Να είμαστε όλοι εκεί για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σ' αυτούς που επιβουλεύονται τον τόπο μας, τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας. Η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας σε οποιαδήποτε προσπάθεια να εφαρμοστούν τα λαθραία και καταστροφικά σχέδια τους θα είναι δυναμική.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΡΟΔΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"




18 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Γιαννακουδακη,
εισασται φιλος του Μυλοπουλου???? του κυρ Γιανν.??
τι λεει, δεν επεσαι στα δικα σαςχερια η κουταλα???
για τον κενουριο νομο που ετοιμαζετε , ακοτσισ??

Ανώνυμος είπε...

Ολοι μαζι δεν θα περασει

Ανώνυμος είπε...

4:12 είσαι ανόητος.Οι πανεπιστημιακοί
που είναι κατά των μεταλλείων δεν πληρώθηκαν από πουθενά για να πάρουν θέση (εξ άλλου από που να πληρωθούν:)και να βγάλουν το πόρισμα-καταπέλτη.Οι άλλοι όμως , οι δικοί σας τα πήραν χοντρά από την εταιρία.
Αλλά εσείς δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται να σώσουν τον τόπο τους ξοδεύοντας μόνο χρήματα και χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

12.23
καθολου αγαπητε μου.Ελλαδα ζεις. Και μη μου λες για σαπιους πανεπιστημιακους.....σαπιλα παντου.Εκτος απο αυτο, Παρτο χαμπαρι.(αλλο οτι υπαρχουν Δον Κιχοτηδες, υπαρχει και παραπληροφορηση, αυτα τα πηρες υποψιν??οχι..θεμα χαρακτηρα. κοιτα να μη σε γελασουν. και να θυμασε, ΝΕΑ ΤΑΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
τι πολεμας? δεν ακους,δεν διαβαζεις? παντου αναφορες στο χρυσο τησ Χαλκιδικης. τι θα πολεμησεις. την κριση? Ασ ανοιγες τα ματια σου και να φωναζεσ οταν τα τρωγανε. Εγω τσιριζα και φωναζα οταν εσεις ζουσατε το ονυρο ιδανικης κοινονιας.Και οταν ειχα τεραστιο προβλημα , πηγα δικαστηκα, 10 χρονια.ΚΑΙ ΔΗΚΕωΘΗΚΑ. Δεν απιλουσα με αιμα , οπως κανουν τωρα η δικοι σου. ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

9:07 gine poio safis den katalavenw tipota....

oute kan se poion apeuthinese!

Ανώνυμος είπε...

1024
καλημερα,
το θεμα με τους πανεπιστημειακους ειναι τεραστιο. Δεν εχεις καταλαβει τι τρεχει στα πανεπιστημεια??? φθορα , μεγαλη φθορα. Δεν εχει σημασια πολες φορες, οτι ειναι καποιος καθηγητης. Νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και ειναι εγωιστες. θα επιμενουν το δικο τους κι ας εχουν αδικο, γιατι στην προκειμενη περιπτωση ακουγα επιστημονες που ασχολουντε με τη παραγογη κι αυτο ελεγαν. (ξενοι) οτι αλλο πανεπηστημειο κι αλλο η πραγογη...τωρα μιλησα με τον θειο μου καθηγητη στη Γερμανια και ειναι υπερ!! τι λες τωρα? ...θελω να σου αποδειξω οτι μην εμπιστευεσε κανεναν απολητα.
οσο για τα δικαστηρια μου ασε...ναι μεν κερδισα αλλα ακομα ειμαι γεματη πικρα απο την αθλιοτητα των σημπατριοτων μου. ειμαστε ενας ηθικος πατος, και δεν καταλαβαινουμε τα αυτονοητα.(...τζαμπα και η εκκλησιες και η μορφοση....ΠΑΤΟΣ ..

Ανώνυμος είπε...

είναι γνωστό ότι οι "διεφθαρμένοι καθηγητές" που είναι όλοι "σάπιοι" είναι κατά επειδή είναι "εγωιστές"!επίσης είμαι σίγουρη ότι πληρώνονται από τους "ψευτο-οικολόγους" (αυτό είναι το επικρατέστερο προσωνύμιο των κατά) αφού οι κατά είναι πλούσιοι ξενοδόχοι της χαλκιδικής.επίσης η εταιρεία και οι υπουργοί δε λένε ΠΟΤΈ ψέμματα
(βλέπε http://3feeet.blogspot.com/2011/07/blog-post_1753.html)
ζήσε τον απόλυτο ΜΥΘΟ (θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αισώπου) στην ελλάδα. μετά την τρύπα στο νερό που έχουμε, ας κάνουμε και ένα σωρό καινούργιες τρύπες στα βουνά μας για να αποτελειωθούμε

ψευτο-οικολόγα

Ανώνυμος είπε...

ektos apo tous panepistimiakous exei kai kosmo antitheto sta metalleia pou den exei na kerdisei tioita!

kai morfwsi me ekklisia den pane mazi....
i ekklisia thelei ton lao amorfwto gia na ton kanei oti thelei!

Ανώνυμος είπε...

ψευτο-οικολόγα

esu mallon zeis se alli xwra...

Ανώνυμος είπε...

σε άλλη χώρα όχι, σε διαφορετικό κόσμο σίγουρα. μάτια έχει ο καθένας, υποχρέωση μας είναι να κρίνουμε αυτά που βλέπουμε και να τα μεταφράζουμε.
εγώ ελπίζω να τα μεταφράζω λάθος και να γίνετε όοοολοι πλούσιοι από τα μεταλλεία και να μη γίνει καμιά περιβαλλοντική καταστροφή (δυστυχώς δεν το θεωρώ πιθανό).
εσύ σε τι ελπίζεις άραγε;

ψευτο-οικολογα

Ανώνυμος είπε...

γλυκια μου κοπελα,
δεν χριαζοντε τετοιοι τιτλοι( ψευτο οικολογα και αλες μαλα...). Οικολογος να εισαι, και εγω ειμαι, ποτε στη ζωη μου δεν πεταξα χαρτια κατω..δεν πεταω λαδια ουτε στο βοθρο μου ..οτι μπορω κανω.
αλλα, το να παραγει η χορα σε βιομηχανικη περιοχη , οπως ειναι καταχωριμενει, δικαιομα τους ειναι. Υπαρχουν ανθρωποι που αγαπουν τα ζωα πιο πολυ απο τους ανθρωπους που δανγωνουν τα παιδακια τα αδεσποτα...
το παν μετρο αριστον το εχεισ ακουσει??? και με τους καθηγητες, κουυκλα μου ,κανεις λαθος. ειναι διεφθαρμενει...το συστημα τους εκανε. θες πιστεψε....
οσο αφορα το οτι θα γινουν πλουσιοι οι εργατες...τι λεσ ρε κοπελια, ενα μεροκαματο ζηταει ο συναντροπως σου συντοπητης...

Ανώνυμος είπε...

egw elpizw na min katastrafei to dasos kai to xrima den me endiaferei katholou...

alwste eimai 3 xronia anergos kai den yhelw na ginei to metalleio!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ/ή
τίτλοι δίνονται αναγκαστικά, είναι τα λεγόμενα κοινωνικά πλαίσια για να μπορεί ο ένας να ξεχωρίζει τον άλλον (αν λεγόμασταν όλοι μάκης ή οικοδόμος θα είχαμε πρόβλημα στη συνεννόηση)
όλοι καθηγητές δεν είναι ίδιοι, όπως όλοι οι άνδρες δεν είναι γουρούνια, κλπ, κλπ. τώρα εάν εσύ νομίζεις ότι έχεις καταφέρει να αποδείξεις ότι όολοι οι καθηγητές είναι ίδιοι τι να σου πω, πάνε πάρε κανά νόμπελ, η ιδέα σου έχει τουλάχιστον πρωτοτυπία και φαντασία.
επίσης την ταμπέλα "ψευτο-οικολόγος" τη δανείστηκα, με αποκαλούν έτσι καθημερινά στο διδίκτυο, οπότε είπα να τη σφετεριστώ

αλήθεια, ο θείος σου που είναι καθηγητής στη γερμανία είναι ίδιος με όλους τους άλλους καθηγητές; ή απλά θεωρείς ότι έχει δίκιο γιατί τον εμπιστεύεσαι δεδομένων των οικογενεακών σχέσεων;

όποιος συντοπίτης μου ζητάει δουλειά υπάρχουν άπειρα χωράφια να πάει να δουλέψει, μη με τρελένετε, κ εγώ άνεργη υπήρξα, ξέρω τι σημαίνει

ΥΓ: το "γλυκιά κοπέλα" το αποδέχομαι , όμως με ζορίζει. το "κοπελιά" είναι καλύτερο. το "κούκλα μου" παρακαλώ να μην επαναληφθεί

Ανώνυμος είπε...

τολμησα να σε πω κουκλα μου, γιατι ειμαι γυναικα και ολα τα κοριτσακια τα λεω κουκλες, οπως και τις κορες μου , οπως και τισ εγγονες μου. Ο θειος μου ειναι πλαιον συνταξιουχος αλλα πιστευω, οτι γενικα οι ανθρωποι, ειναι στο dna τους πωσ αντιλαμβανοντε τα γεγονοτα...ειμαι σιγουρη οτι συμφωνεις. τωρα, για το οτι στελνεις ανθρωπουσ στα χοραφια...δεν εχουν δικαιομα επιλογης???? σε χερετω.

και σιγουρα υπαρχουν καμια 10καρια τιμιοι καθηγητες, αλλα... Και ο AINSTAIN ειχαι κανει λαθος με την θεορεια ...σχετηκοτητασ νομιζω ηταν, μετα καταλαβαι οτι εκανε λαθος την 1. φορα, εφτυχος δεν την ειχαι δημοσιευσει, μετα τα βρηκαι ετσι οπωσ τα ξερουμε τορα. Αρα? τι μενει???με το δικο μου σκεπτηκο (ενταξι?) οτι θα το δουμε στην πραξη, τελικα ποιος ειχαι δικαιο, ....δεν γνωριζω. αλλο το οτι εχω αποψη.

Ανώνυμος είπε...

"πιστευω, οτι γενικα οι ανθρωποι, ειναι στο dna τους πωσ αντιλαμβανοντε τα γεγονοτα...ειμαι σιγουρη οτι συμφωνεις"
να εισαι 100% σίγουρη οτι διαφωνωνω καθετα, οριζοντια και διαγωνια.
αυτη η σκέψη παραπέμπει σε θεωρίες και πράξεις που απέχουν πολύ από τις αρχές μου

Ανώνυμος είπε...

5.55
to antilambanomai kai oyte egw tha se ekana pote filh mou.pantos sou eyxomai na eisai kala.

Ανώνυμος είπε...

5.57
ο παπουs μου, γεννημενος το 1898 -αθεος!!! και τα παιδια μου (33,29.26) διχως ποτε να τα επιρεασω αθεα. εκτοσ απο αυτο, κανε παιδια, να ολοκληρωθουν σαν ανθρωποι και οταν φτασεισ στην ηλικια μου , να με θυμηθεις με το DNA.....(βαζω στυχhμα οτι εισαι konservativ)

Ανώνυμος είπε...

fantazomai gnwrizete poioi stirixtkan se 8eories peri DNA...