Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΧΑΣΕ. ΕΜΕΙΣ; (2 video)

Ξέχασε η Άννα Διαμαντοπούλου τη Χαλκιδική και πολύ δε περισσότερο, ξέχασε τα όσα είχε δηλώσει τον Μάρτιο του 2009 υπέρ του Τμήματος του ΤΕΙ στα Ν.Μουδανιά, όταν είχε επισκεφθεί το νομό ως πολιτική υπεύθυνη του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία.

Βαθιά συγκινημένη… η Άννα Διαμαντοπούλου τότε, μας μίλησε για τον αγώνα των καθηγητών και των φοιτητών να παράγουν δουλειά με ανύπαρκτα σχεδόν μέσα, ενώ προέτρεψε και τα μέσα ενημέρωσης να προβάλλουν συνεχώς το έργο που γίνεται στο ΤΕΙ των Μουδανιών......

«Αυτή ειδικά η ειδικότητα του ΤΕΙ που έχει να κάνει με ιχθυοκαλλιέργειες και που επεκτείνετε στο θαλάσσιο περιβάλλον μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικό εργαλείο ανάπτυξης, με πολύ μεγάλες δυνατότητες και επαγγελματικής αποκατάστασης. Οι ιστοκαλλιέργεια, είναι ένα από τα πιο οικονομικά ενδιαφέροντα αντικείμενα στην Ελλάδα. Έχουμε μια ζωντανή δρώσα δραστηριότητα » είχε πει τότε με στόμφο και ρητορική δεινότητα η κ.Διαμαντοπούλου, ενώ με αντίστοιχη «σοσιαλιστική» παρρησία κάλεσε τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν το ΤΕΙ, και την κοινωνία της Χαλκιδικής «να το εντάξει μέσα στην αναπτυξιακή της δυναμική».
Σήμερα, ως υπουργός Παιδείας η κ.Διαμαντοπούλου, όχι μόνο ξέχασε τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου Τμήματος, όχι μόνο αδιαφόρησε για την αναβάθμιση των εργαστηρίων του, που τόσο πολύ την λύπησαν, τότε, οι ελλείψεις, αλλά αποφάσισε να το βάλει λουκέτο!

Περιχαρείς τότε, βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ έσπευδαν να πολυδιαφημίσουν την επίσκεψη της Διαμαντοπούλου και να φωτογραφηθούν μαζί της, μόνο που σήμερα δεν τους ακούσαμε μέχρι να παίρνουν θέση και να κάνουν παρέμβαση στην υπουργό για το ΤΕΙ. Όσο λοιπόν τους περιμένουμε, μπορούμε να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε, τρίβοντας τα μάτια μας, το βίντεο με τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου για το ΤΕΙ.


ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ Η Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΤΟ 2009


ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ


www.halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :