Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Θέματα που αφορούν την υποδομή του δήμου Σιθωνίας για την αντιμετώπιση καθημερινών αναγκών (επάρκεια νερού, οδικό, ελεύθερη κατασκήνωση, καταπολέμηση κουνουπιών κ.ά.) συζητήθηκαν κατά την ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων του Τουρισμού Σιθωνίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου στο οικείο δημαρχείο, παρουσία του δημάρχου Σιθωνίας κ. Ιωάννη Τζίτζιου, των αντιδημάρχων: Τουρισμού, κ. Δημήτρη Δημητρού, και Καθαριότητας, κ. Αχιλλέα Παπαστεργίου, επαγγελματιών των κάμπινγκ, των ενοικιαζομένων δωματίων & διαμερισμάτων και ξενοδόχων της Σιθωνίας.
Οι επισημάνσεις τής εν λόγω σύσκεψης.......

θα αποτελέσουν υλικό για συναντήσεις συνεργασίας του αντιδημάρχου κ. Δημητρού με εκπροσώπους φορέων και επαγγελματίες, την Τετάρτη 13/4, στη Δημοτική Ενότητα Τορώνης, προκειμένου να καταγραφούν επί τόπου προβλήματα της περιοχής.
Με αφορμή της σύκεψη του Σαββάτου, ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Στη δύσκολη, από κάθε άποψη, περίοδο που διανύουμε, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου η εικόνα του Δήμου μας να είναι αξιοπρεπής και οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε κατοίκους και επισκέπτες τους θερινούς μήνες να είναι άρτιες.
Στόχος μας είναι να υπάρξει ένας συγχρονισμός και να αναπτυχθεί μία συνεργασία μεταξύ του Δήμου και των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό, έτσι ώστε να εξαχθεί ένα ουσιαστικό τουριστικό προϊόν.
Εξάλλου, από την αρχή της θητείας μας, αγωνιζόμαστε για να προωθήσουμε και να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα που θα αναβαθμίσουν τις υποδομές στο Δήμο Σιθωνίας, γι΄αυτό ζητήσαμε σήμερα και την συμπαράσταση όλων των φορέων προς την κατεύθυνση αυτή».

www.gnomihalkidikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :