Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Κινητικότητα στις "Σκουριές" αυτή τη στιγμή.

Όπως μας πληροφορούν, από την περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη, κινητοποίηση υπάρχει αυτή τη στιγμή στην περιοχή "Σκουριές" της Μ.Παναγίας.
Αναμένεται πως πάνω από 250 κάτοικοι της περιοχής να διανυκτερεύσουν απόψε στο βουνό, μετά τα σημερινά γεγονότα.
Η κατάσταση γενικότερα στο Δήμο Αριστοτέλη δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, μάλλον "έκρυθμη" χαρακτηρίζεται και ΠΡΕΠΕΙ να απομονωθούν οι "θερμόαιμοι" και ιδιαίτερα οι "θερμοκέφαλοι" των δύο πλευρών.

Νωρίτερα σήμερα:
Στην Μεγάλη Παναγία.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν και άλλα επεισόδια στην τοποθεσία "Χοντρό Δέντρο" στη Μ. Παναγία. Στην τοποθεσία είχε εκδήλωση σήμερα, παράλληλα με αυτήν του Παλαιοχωρίου, η Επιτροπή Αγώνα Μ. Παναγίας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την εκδήλωση του Παλαιοχωρίου, Αντιδήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη με ομάδα κατοίκων της περιοχής μετέβησαν στο "Χοντρό Δέντρο" για να καταστρέψουν τo πανό της Επιτροπής Αγώνα Μ. Παναγίας.
Έγινε συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων και χρειάστηκε και ασθενοφόρο για τη μεταφορά τραυματισμένου.

Στο Νεοχώρι.
Στα χερια ηρθαν κατοικοι της Βορειας Χαλκιδικης, με αφορμη την δημιουργια η οχι εργοστασιου χρυσου στην περιοχη. Ομαδες κατοικων συνεπλακησαν πριν απο λιγο στο Νεοχωρι, με αποτελεσμα να χρειαστει να παρεμβει η αστυνομια η οποια συνελαβε και δυο ατομα που κρατουνται στο ΑΤ Αρναιας.
Ολα ξεκινησαν αμεσως μετα την εκδηλωση των κατοικων που τασονται υπερ της επενδυσης στο Παλαιοχωρι. Κατοικοι που ειναι κατα, επιχειρησαν να κολλησουν, αφισσες στο Νεοχώρι και στη γύρω περιοχη για την εκδηλωση τους την ερχομενη Κυριακη. Ωστοσο αλλοι κατοικοι του χωριου που ειναι υπερ τους ζητησαν τον λογο, τα αιματα αναψαν και ηρθαν στα χερια. Απειληθηκε γενικη συρραξη, και κληθηκε η αστυνομια, ωστοσο παρα τις προσαγωγες το κλιμα παραμενει τεταμενο.


αναρτήθηκαν από Ρεσπέντζα

Δεν υπάρχουν σχόλια :