Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Εκδήλωση: ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Πολύγυρος 24.2.2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής και οι Κομματικές Οργανώσεις Βόρειας Χαλκιδικής διοργανώνουν εκδήλωση για τις θέσεις του ΚΚΕ για τον ορυκτό πλούτο της Χαλκιδικής την Κυριακή 27 Φλεβάρη στις 5:30μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού.

Εισηγητής θα είναι ο Γιάννης Ζιώγας, βουλευτής του ΚΚΕ. Θα υπάρξουν παρεμβάσεις, επιστημόνων και εκπροσώπων μαζικών φορέων και συνδικάτων.

Το Γραφείο Τύπου



1 σχόλιο :

Γ.ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ είπε...

Με τιμή σε όλους αυτούς πού τους έταξε ή μοίρα να
φυλάνε Θερμοπύλες.!!!!

• Εδώ θα ‘μαι, πιο ακίνητος κι από τσολιά, να σ’ αγαπάω πιο πολύ απ’ όσο αγαπάει το αίμα την καρδιά.!!!! ( για την πατρίδα μας.!!!, τον τόπο πού δανειστήκαμε… από τά παιδιά μας.!!!)
• Στην υγειά ενός καθηγητή που στα δέκα μου μου δίδαξε ότι όσο μεγάλος και να είναι ο αριθμητής, ο παρανομαστής κάνει κουμάντο στο κλάσμα της ζωής .( για τους κατοίκους !!!!…. τους πολλούς , πού αποτελούν την βάση, τον παρονομαστή του δήμου .. Αριστοτέλη .)
• Γίνεσαι επειδή κάποιος σε έκανε… Απλώς, όσοι περισσότεροι σε κάνουν, τόσο περισσότερο μπορείς να υποστηρίξεις ότι έγινες.
(….άν έγινες !!! Για τον δήμαρχο μας.)
• Δεν σκέφτομαι όσα γράφω, αυτό με κάνει να σκέφτομαι πάνω σε αυτά που γράφω. Διότι το γραπτό αν δεν σε κάνει να σκέφτεσαι, καλύτερα να παραμένει άγραφτο.( για όλους …τους ανώνυμους …. Σχολιαστές των γραπτών μου, με αγάπη … !!!! )

• Πονάει να κάνεις ό, τι θες, όταν το θες, όπως το θες… Κι αυτό γιατί μέχρι να το κατακτήσεις, θα ουρλιάζεις απ’ τον πόνο…

(Άυτό.!!!! γιά όλους τους αγωνιστές ζωής ,για όσους γνώρισαν φτώχια, πείνα , δυσκολίες , μα δεν δείλιασαν.!!. δεν κώλωσαν. !!…,μα δούλεψαν παντού, σπούδασαν καταξιώθηκαν…!!! και τώρα … λάμπουν στα μάτια !! , και φωτίζουν τά ανοιχτά μυαλά !!!! των παιδιών μας. )
Αποσπάσματα από κείμενα του Αριστοτέλη – Ιωάννη Πασχαλίδη (aristotelisjohn.blogspost.com) και επεξεργασία τού Γ .Ι. Πασχαλίδη .