Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Οι συμμορίες πολιτικών, εκδοτών και τραπεζιτών σε πόλεμο δίχως αύριο πάνω από το κουφάρι της Ελλάδας!


Πόλεμος μέχρις εσχάτων ανάμεσα στις άγριες συμμορίες πολιτικών, εκδοτών, τραπεζιτών και δημοσιογράφων κι αυτό πριν ακόμη κάνει την εμφάνισή του το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Όλα ξεκίνησαν από την αναπάντεχη και αυτοκτονική επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου, να μετατρέψει σε μέγιστο εθνικό θέμα το ποιος θα εκλεγεί δήμαρχος Κωλοπετινίτσας.

Ο Παπανδρέου, οδηγήθηκε σ αυτή την επιλογή ύστερα από τις συμβουλές του Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος θέλοντας να ελέγχει το πολιτικό παιγνίδι, επιδιώκει όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί να είναι ευνουχισμένοι.



Έτσι ανάγκασε τον εύπιστο Γιωργάκη να ζητά εθνικές εκλογές σε περίπτωση που υποστεί το προβλεπόμενο στραπάτσο.

Λες κι αν τον μαυρίσει ο λαός στις 7 Νοέμβρη, θ αλλάξει ξαφνικά γνώμη και θα τον αγαπήσει ένα μήνα μετά στις εθνικές εκλογές.

Η χώρα βουλιάζει και οι νταβατζήδες επιχειρούν να περισώσουν τα βρώμικα μαγαζιά τους, με την ανοχή μιας ακόμη ανύπαρκτης κυβέρνησης. Τι να κάνει και ο δυστυχής Καπελέρης, όταν όλοι οι ελεγχόμενοι από τον ΣΔΟΕ μεγαλονονοί βρίσκουν άκρες σε υπουργικές αυλές και στο Μαξίμου και καθαρίζουν;

Ποιοι επιτέλους κι από πού κρατάνε τον πρωθυπουργό Παπανδρέου και δεν τολμά να επιβάλλει τους νόμους;

Ποιοι επιτρέπουν κε Ραγκούση, στους επικεφαλείς Οργανισμών όπως το περίφημο Τ.Τ. να σκορπάνε σε διαφημίσεις αλόγιστα το κρατικό χρήμα ενισχύοντας ανυπόληπτους εκδότες και περιθωριακά έντυπα;

Δεν ντρέπεστε λίγο για την κατάντια;

Όσο για τον βρώμικο πόλεμο στον Δημαρά που έχει ξεπεράσει κάθε όριο, η Ρηγίλλης εκτιμά ότι αυτός ξεκινά από το γραφείο του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, για τον οποίο ετοιμάζουν να κυκλοφορήσουν υλικό που να δείχνει τις στενές σχέσεις του με τον Άκη Τσοχατζόπουλο!

Η Ρηγίλλης θεωρεί ότι ο Καρχιμάκης έχει πολύ στενούς δεσμούς με τον Άκη και τις μπίζνες του!

Μέσα στα λασπόνερα κινούνται και κορυφαίοι Τραπεζίτες οι οποίοι επιχειρούν να περισώσουν τα διάτρητα μαγαζάκια τους, καθώς οι ξένοι ακούνε ελληνικές τράπεζες και κόβουν λάσπη!

Από στιγμή σε στιγμή οι αγορές περιμένουν ν ακούσουν τα κανόνια που θα βαράνε μεγάλες ελληνικές τράπεζες!

Κανόνια που επιχειρεί να καθυστερήσει με νύχια και με δόντια η κυβέρνηση.

Όσο για τους χαζοβομβιστές που πιάσανε εχθες να στέλνουν γράμματα, μόνο τις στολές τους δεν φορούσαν οι μπαγάσηδες!..



.

Δεν υπάρχουν σχόλια :