Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Συλλήψεις για κλοπές

• Στην Αρναία, στις 14-11-2010 και περί ώρα 03:30, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αρναίας συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 32 και 34 ετών, καθώς, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν στο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του πρώτου δράστη, δύο εξωλέμβιες μηχανές, τις οποίες είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από την περιοχή της Βουρβουρούς, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Το αυτοκίνητο.........


και τα ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν.

• Στη Νέα Ποτίδαια, στις 14-11-2010 και ώρα 18:00, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Νέων Μουδανιών, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 25 έως 44 ετών, για κλοπές που διέπραξαν σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των Νέων Μουδανιών και συγκεκριμένα στις περιοχές της Ν. Ποτίδαιας, Ν. Φώκαιας και Αγίου Μάμαντος.
Μέρος των κλοπιμαίων, που στην πλειοψηφία τους ήταν είδη οικοσκευής, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και ρουχισμός, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, που τα αναγνώρισαν.

• Στη Νέα Τρίγλια, στις 15-11-2010 και περί ώρα 01:00, από αστυνομικούς του Α.Τ. Νέων Μουδανιών συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 19, 16, 17 και 16 ετών αντίστοιχα, καθώς απογευματινές ώρες της 14-11-2010 μπήκαν σε σπίτι της περιοχής, προκαλώντας φθορές σε παράθυρο και αφαίρεσαν δύο τσάντες με έγγραφα και διάφορα μικροαντικείμενα.
Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.

• Στη Σάρτη, στις 15-11-2010 και ώρα 02:45, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν ένα αυτόματο ταμειολογιστικό μηχάνημα (Α.Τ.Μ.) της ΕΘΝΙΚΗΣ Τράπεζας, που περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα, οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα βυτιοφόρο όχημα για την αποκόλληση του Α.Τ.Μ., το οποίο στη συνέχεια μεταφόρτωσαν σε άλλο όχημα και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι το βυτιοφόρο όχημα, ιδιοκτησίας του Δήμου Τορώνης, εκλάπη τις πρώτες πρωινές ώρες από χώρο στάθμευσης στη Σάρτη, ενώ, μετά την αφαίρεση του Α.Τ.Μ., οι δράστες μετέφεραν το όχημα σε κοντινή περιοχή, όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς.

www.gnomihalkidikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :