Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Καταγγέλλουν αποκλεισμό από την 2η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής

Επιστολή διαμαρτυρίας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς το Επιμελητήριο Χαλκιδικής
Τη δυσφορία του για τον αιφνιδιαστικό αποκλεισμό της συμμετοχής των επιχειρήσεων - μελών του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης από τη 2η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής, και ενώ είχαν προηγηθεί όλες οι σχετικές συζητήσεις, εκφράζει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Σωτήρης Μαγόπουλος με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιώργο Γκιλή.
Όπως αναφέρεται στην επιστολή..........



«με έκπληξη πληροφορηθήκαμε, μία μόλις εβδομάδα πριν τα εγκαίνιατης 2ης Γενικής Έκθεσης Χαλκιδικής,την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου σας να αποκλείσει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων - μελών του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης από την εν λόγω διοργάνωση».
Σημειώνεται ότιο αριθμός των επιχειρήσεων - μελών του ΒΕΘ που θα συμμετείχαν ανέρχονται σε εννέα.
«Δυστυχώς η πρωτοφανής αυτή απόφαση ανατρέπει την μέχρι σήμερα καλή συνεργασία των Επιμελητηρίων μας καθώς η ενέργεια σας αυτή πλήττει τη φερεγγυότητα του ΒΕΘ προς τα μέλη του. Κατόπιν τούτου, το ΒΕΘ ακυρώνει τη συμμετοχή του με δικό του περίπτερο» καταλήγει η επιστολή.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΒΕΘ, Σωτήρη Μαγόπουλο «δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν φραγμοί στην επιχειρηματικότητα λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα στενά όρια ενός νομού».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :