Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΚΤΩ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Οκτώ αλλοδαποί και συγκεκριμένα 6 άνδρες και 2 γυναίκες –μία εκ των οποίων διέμενε στα Ν.Μουδανιά- συνελήφθησαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου.
Πιο αναλυτικά........

την Πέμπτη στις 22.30, κανονίστηκε συνάντηση στελεχών του Κ.Λ.Θεσσαλονίκης με αλλοδαπούς, στην είσοδο του λιμανιού, για να πραγματοποιηθεί αγοραπωλησία γυναικών και ναρκωτικών ουσιών. Στη συνάντηση προσήλθαν 6 άνδρες και 2 γυναίκες, όλοι αλλοδαποί, που επέβαιναν σε 2 Ι.Χ.Ε. οχήματα, μάρκας BMW και HONDA, τα οποία έφεραν ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.
Κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, ένας εκ των αλλοδαπών, ηλικίας 46 ετών, προσπάθησε να κρύψει, στη ζάντα παρακείμενου σταθμευμένου οχήματος, ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, βάρους 43,3 γραμμαρίων, που ήταν συσκευασμένη σε 14 νάιλον σακουλάκια. Ακολούθησε έλεγχος στο εσωτερικό του πρώτου οχήματος, στο οποίο βρέθηκαν ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας Βουλγαρίας στο χώρο αποσκευών, καθώς και 2 χειροβομβίδες τύπου ARGES 73, επιμελώς κρυμμένες κάτω από την ταπετσαρία, στη δεξιά πλευρά του ίδιου χώρου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών, ενώ στο πλαίσιο της περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης και ύστερα από νέα στοιχεία, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, στο διαμέρισμα μίας εκ των δύο αλλοδαπών γυναικών, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, όπου βρέθηκαν 2 πιστόλια κρότου, με γεμιστήρες και ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 27,5 γραμμαρίων.
Οι οκτώ συλληφθέντες (ηλικίας 21, 23, 24, 28, 32 και 46 ετών, οι άνδρες και 21 ετών οι γυναίκες), θα προσαχθούν εντός των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, από τη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, ενώ τα αυτοκίνητα, οι ναρκωτικές ουσίες, οι χειροβομβίδες, τα πιστόλια και οι βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν.


http://www.halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :