Κυριακή 9 Μαΐου 2010

"Τελικά γιατί χάθηκαν τέσσερις ζωές;"


"Από κάποιους ανεγκέφαλους; και τελικά ποιοι είναι αυτοί;
Κάποιοι πιτσιρικάδες με κουκούλες και χειρουργικά γάντια, οι οποίοι κατέβηκαν για διαμαρτυρία, είδαν ότι σε κάποια τράπεζα υπήρχαν κάποιοι υπάλληλοι που δεν συμετείχαν στην γενική απεργία και απλώς πετάξαν από "οργή" μερικές ...

μολότωφ μέσα; Η πείρα έχει δείξει ότι το 80% των κουκουλοφόρων αυτών είναι "παιδιά" της ΕΥΠ και της αστυνομίας. Αλλά ακόμα και να μην είναι, ένας νοήμων άνθρωπος θα δεί ότι κρύβονται και άλλοι πίσω από αυτό το στυγερό έγκλημα.

Το αφεντικό ας πούμε. Αυτός που απείλησε με απόλυση όποιον απο τους υπαλήλους του, κατέβει στην γενική απεργία.
Αυτός που την στιγμή που γνώριζε ότι θα υπάρχουν μεγάλες ταραχές από την διαμαρτυρία, και ότι θα καεί η Αθήνα, εντούτοις κράτησε ανοιχτά τα καταστήματά του και δη το συγκεκριμένο που δεν πληρούσε καν τους στοιχειώδεις όρους ασφάλειας.
Και το τραγικότερο; Έσπευσε αμέσως στον τόπο του εγκλήματος για να επιθεωρήσει το χρονικό της εκτέλεσης των τεσάρων ψυχών που θυσίασαν την ζωή τους για να μην χάσουν έναν μισθό της πείνας.
Και το ακόμα τραγικότερο;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ σε αυτόν τον ρημαδοτόπο δεν του έριξε ούτε μία σταλιά ευθύνης.
Ούτε καν τα κόματα της Αριστεράς.
Αυτός και οι όμοιοί του κατακλέψαν την Ελλάδα μας, την ρήμαξαν και την ρημάζουνε, σκοτώνονται άνθρωποι στον βωμό του κέρδους τους, και εμείς ψάχνουμε να βρούμε ποιοί ανεγκέφαλοι ρίξαν τις μολότωφ.
Προχθές το βράδυ, βλέποντας τις Ειδήσεις μονολόγησα: Είμαστε ζώα
με άκουσε η οχτάχρονη κόρη μου και μου απάντησε:
Δεν ήμαστε ζώα μπαμπά. Τα ζώα αντιδρούν. Εμείς όχι
Άρα μάλλον είμαστε φυτά."

Δεν υπάρχουν σχόλια :