Τρίτη 18 Μαΐου 2010

13 μετάλλια στο το 17ο Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων Athens CSIO2*-W,


Ολοκληρώθηκε το 17ο Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων Athens CSIO2*-W, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Ο απολογισμός για τα ελληνικά χρώματα ήταν 13 μετάλλια, εκ των οποίων τα τρία χρυσά, τα τέσσερα ασημένια και τα έξι χάλκινα.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν........


η Χάνα Μυτιληναίου, η οποία αναδείχθηκε και καλύτερη Ελληνίδα αμαζόνα των αγώνων. Στο χθεσινό αγώνισμα Grand Prix κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τον Last Chance έχοντας 4 βαθμούς ποινής και χρόνο 79,07. Νικήτρια στο τελευταίο αγώνισμα ύψους από 1.40μ. έως και 1.60μ. ήταν η Ιταλίδα Λουτσία Βιτσίνι, η οποία σημείωσε τις μοναδικές άπταιστες διαδρομές με τα δύο άλογα της Prinzess to Heart και Quinta Roo, καταλαμβάνοντας τις δύο πρώτες θέσεις.

Στο Ομαδικό Αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών, η ελληνική ομάδα κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο, αποτελούμενη από τις Ελίνα Δενδρινού και Liberty, Χάνα Μυτιληναίου και Natascha, Μυρτώ Ηλιάδη Κούτσικου και Lazzarone, Αλέξανδρο Φουρλή και Riandra, οι οποίοι συγκέντρωσαν στους δύο γύρους συνολικά 36 βαθμούς ποινής. Νικήτρια ήταν η Ιταλία, που ολοκλήρωσε τους δύο γύρους με 16 βαθμούς ποινής.

Ελληνική υπόθεση ήταν το Grand Prix του διεθνή αγώνα Εφήβων. Τρεις Ελληνίδες αμαζόνες κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις. Πρώτη ήταν η Εμμανουέλλα Ερρέρα με τον Contadino, δεύτερη η φετινή Πρωταθλήτρια Ελλάδας της κατηγορίας Ζέτα Φούντα με τον Andy και τρίτη η Αλεξάνδρα Παράσχη με τον Primeur.

Καλύτερος ξένος ιππέας των αγώνων αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Τούρκος Σενκέρ Καν, που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στα αγωνίσματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

http://kala-nea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :