Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα κατάταξης των υποψηφίων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας «ΑΡΩΓΗ», το οποίο υλοποιείται από τον Δήμο Αριστοτέλη σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας & Παιδιού

Δημοσιεύθηκαν σήμερα, 1 Οκτωβρίου 2012, τα αποτελέσματα κατάταξης των υποψηφίων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας «Αρωγή», το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας & Παιδιού.
Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αρωγή», έχουν εγκριθεί 30 θέσεις κοινωφελούς χαρακτήρα 5μηνης απασχόλησης για τον Δήμο Αριστοτέλη, με στόχο τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, στους τομείς της υγείας, των κοινωνικών υπηρεσιών και της εκπαίδευσης.
Συγκεκριμένα, οι δράσεις που θα αναπτυχθούν αφορούν στην... αροχή υπηρεσιών φροντίδας και μέριμνας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στην υλοποίηση δράσεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα για παιδιά, στην υποστήριξη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και ενεργειών για την οδική ασφάλεια των μαθητών.
Σχετικά με τα αποτελέσματα, τα οποία δημοσιεύθηκαν από το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας & Παιδιού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν, αφού επισκεφθούν την ιστοσελίδα του φορέα www.kmop.gr, καθώς και την σελίδα του Δήμου Αριστοτέλη, στη διεύθυνση www.dimosaristoteli.gr.
Στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις έχουν αναρτηθεί αλφαβητικός πίνακας προσληπτέων, αλφαβητικός πίνακας απορριπτέων, πίνακας κατάταξης υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά και πίνακας κατάταξης κατά ΑΜΚΑ.
Διευκρινίζεται ότι οι πίνακες των αποτελεσμάτων είναι ενιαίοι για ολόκληρο το νομό Χαλκιδικής. Οι θέσεις απασχόλησης που αφορούν στο Δήμο Αριστοτέλη αντιστοιχούν στους κωδικούς 153 έως 167. Για τις ειδικότητες, τους κωδικούς και τις ενέργειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην αρχική Ανακοίνωση του Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, ΚΟΧ: 6.207/1/2012, σύμφωνα με την οποία είχαν υποβάλλει τις αιτήσεις τους.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους στα γραφεία του Δικαιούχου.
Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από την Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012 και ως την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012 να υποβάλλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων. Το έντυπο της ένστασης υπάρχει αναρτημένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση τόσο του φορέα, όσο και του Δήμου.
Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510).

Δεν υπάρχουν σχόλια :