Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ειδική συνεδρίαση ΔΣ του ΟΠΑ

Σας καλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου του έτους 2012 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα Συνεδρίασης του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας, όπου θα συζητηθεί το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης και θα ληφθεί σχετική απόφαση:



1. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τον καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου για τις υπηρεσίες των Δημοτικών Ωδείων του Οργανισμού και των τμημάτων χορού και ζωγραφικής.

O κατεπείγον χαρακτήρας της συνεδρίασης προκύπτει από το γεγονός ότι: για την απόφαση της εισήγησης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με θέμα ‘Καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου για τις υπηρεσίες των Δημοτικών Ωδείων του Οργανισμού και των τμημάτων χορού και ζωγραφικής.’’ απαιτείται έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου και για το λόγω ότι, το αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου του έτους 2012 καθίσταται απαραίτητη η άμεση λήψη της σχετικής απόφασης.



Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Χατεδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :