Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Πρωτοβουλία για τη σύσταση ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Η ΖΩΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

Συνδημότισσα και συνδημότη. Νέα και νέε
Σε καλούμε να συσπειρωθούμε όλοι μαζί σε ένα κοινό μέτωπο αντίστασης και αντεπίθεσης. Είναι η ιστορική στιγμή που επιτάσσει βροντερή και ολόστομη απάντηση στο δίλημμα: Θα γίνουμε ραγιάδες εμείς και τα παιδιά μας ή θα παλέψουμε για μια άλλη πολιτική, μια άλλη κοινωνία;
Λεμε οχι στη φοροεπιδρομη και στα χαρατσια. Δεν παει αλλο. Δεν εχουμε, δεν μπορουμε, δεν θελουμε να πληρωσουμε. Λεμε οχι στην φορολογια της φτωχειας μας

Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος. Η στυγνή εκμετάλλευση, η φτώχεια, η ανεργία, η ανασφάλεια, ο αυταρχισμός δεν πρέπει να γίνουν το παρόν και το μέλλον μας.


Αποκτά κατεπείγοντα χαρακτήρα η οργάνωση της λαϊκής πάλης, της δράσης και της αλληλεγγύης για την παρεμπόδιση και την ανατροπή των εξοντωτικών μέτρων της μαύρης συγκυβέρνησης και των συνεπειών της κρίσης. Δεν υπάρχει οικογενεια, που να μη βρίσκεται αντιμέτωπη με την ανεργία, τη δραστική περικοπή μισθών, την κατάργηση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Η λαϊκή οικογένεια αντιμετωπίζει πια το φάσμα της φτώχειας, το εξοντωτικό χαράτσωμα που την οδηγεί στην ανέχεια και την απελπισία.
Η οργάνωση είναι πλέον όρος επιβίωσης για μας
Πράγματι, όταν διακυβεύονται ακόμα και το ρεύμα, η στέγη, το φαγητό, το σχολείο, το φάρμακο και το νοσοκομείο, μόνο η λαϊκή οργάνωση, που θα ακυρώνει στην πράξη την αντιλαϊκή πολιτική,που θα βάζει εμπόδια στην εφαρμογή της βαρβαρότητας, μπορεί να εξασφαλίσει την επιβίωση χιλιάδων οικογενειών. Και αυτή η λαϊκή παρέμβαση πρέπει να θεριέψει.
Σε καλουμε να παρεις μερος στη συσκεψη που διοργανωνει η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ για τη συσταση ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ στο Δημο μας την Κυριακη 11 Δεκεμβρη στις 11 το πρωι το στην αιθουσα δημοτικου συμβουλιου στην Κασσανδρεια.

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
για τη συσταση ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ



αναρτήθηκε από Ρεσπέντζα

Δεν υπάρχουν σχόλια :