Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Για τη ΔΟΥ Κασσάνδρας ο λόγος...

Η ΔΟΥ Κασσανδρας ειναι μια απο τις πρωτες 21 ΔΟΥ πανελλαδικα που καταργουνται και συγχωνευετε με την ΔΟΥ Ν.Μουδανιων. Το γεγονος υστερα και απο το κλεισιμο του υποκαταστηματος του ΟΤΕ καθως και απο οσα ακουγονται για κλεισιμο των διοικητικων υπηρεσιων του ΙΚΑ καθως και το κλεισιμο η την υποβαθμιση και αλλων, εφερε σε απογνωση τους μαγαζατορες και επαγγελματιες της Κασσανδρας που βλεπουν τον τοπο να ερημωνετε, τον τζιρο να πεφτει κατακορυφα, να απειλουνται με κλεισιμο των καταστηματων τους.


Στο Δημο οι μισοι ειναι.......


ανεργοι και οσοι δουλευουν ειτε υποαπασχολουνται ειτε εχουν να πληρωθουν μηνες. Αυτο σημαινει υποκαταναλωση που μαζι με τη φοροληστεια και τα χαρατσια εχουν φερει τους επαγγελματιες σε απογνωση. Ο δημαρχος μαζι με ολο το δημοτικο συμβουλιο αλλα και την στηριξη του υφυπουργου Δριβελεγκα προσποιουμενοι τους ανηξερους προσπαθουν με καθε τροπο να κοροιδεψουν τον κοσμο υποστηριζοντας πως θα λυσουν το προβλημα μεσα απο προσωπικες παρεμβασεις τηλεφωνα κλπ.
Το κλεισιμο της ΔΟΥ καθως και οποιασδηποτε αλλης υπηρεσιας στο Δημο δεν ειναι κεραυνος εν αιθρια, ειναι αποτελεσμα της εφαρμογης του Καλλικρατη, των καθε λογης μνημονιων και αντιλαικων πολιτικων που ψηφισαν, αποδεχτηκαν, εβαλαν πλατες και τελος καλεστηκαν να τους εφαρμοσουν οι αξιοτιμοι αιρετοι αρχοντες της τοπικης διοικησης στο συνολο τους, πολυ δε περισσοτερο ο κ. Δριβελεγκας. Ας αφησουν λοιπον την κοροιδια, τους ξερουμε τους μαθαμε. Γνωριζαν πολυ καλα τι σημαινε Καλλικρατης, και τις συνεπειες της εφαρμογης του. Γι αυτο και προεκλογικα μας φλομωσαν απο οραματα, ονειρα, και καθε ειδους φουμαρα, χωρις να μπουν ποτε στην ουσια. Τωρα προσποιουνται τους ασχετους τους ανηξερους και τους ανημπορους.
Ειναι καιρος ο λαος της Κασσανδρας οι εργαζομενοι οι αγροτες οι επαγγελματιες να τους γυρισουν την πλατη. Μονο ο δικος τους οργανωμενος αγωνας θα φερει αποτελεσμα. Ενας αγωνας που θα εχει στοχο την ανατροπη της αντιλαικης πολιτικης στο συνολο της, για μια κοινωνια χωρις ανεργια, πεινα, φτωχια, εκμεταλευση.
Σημερα ειναι περισσοτερο απο ποτε αναγκαια, η συμπορευση με το ΚΚΕ, για τη μονη ελπιδοφορα προοπτικη : Αποδεσμευση απο την ΕΕ με Λαικη Εξουσια και Λαικη Οικονομια
ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ
ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :