Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Η πανελλήνια αξιολόγηση των συλλόγων του στίβου της αγωνιστικής περιόδου 2011 απ’τον κεντρικό Σ.Ε.Γ.Α.Σ

Τρεις Σύλλογοι της Χαλκιδικής στην τελική αξιολόγηση.
Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία για την αξιολόγηση των Συλλόγων της φετινής αγωνιστικής περιόδου κατά την οποία αξιολογήθηκαν-βαθμολογήθηκαν 299 Σύλλογοι που καλλιεργούν και έχουν αγωνιστική δραστηριότητα στον στίβο.
Στην πρώτη θέση της φετινής αξιολόγησης βρίσκεται ο Πανελλήνιος ΓΣ που συγκέντρωσε 14.320 βαθμούς από την συμμετοχή στα διασυλλογικά πρωταθλήματα, τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών, νέων ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων καθώς και το αντίστοιχο δρόμου σε ανώμαλο έδαφος.

Στην δεύτερη θέση είναι ο Πανιώνιος ΓΣ με 9.478 βαθμούς και την τριάδα συμπληρώνει ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος 8.976.
Ακολουθούν: 4.ΓΣ Κηφισιάς 8.309, 5.ΓΣ Ηρακλής Θες/νίκης 8.004, 6.Ο.Φ.Η 7.616, 7.ΑΟ Φιλοθέης 6.791, 8.ΑΟ Λασιθίου 6.587, 9.Α.Ε.Κ. 6.358, 10.ΓΣ Γλυφάδας 6.287, 11.ΜΕΑΣ Τρίτων 6.275 και την 12άδα κλείνει ο ΓΑΣ Ιλισός με 6.247.
Αναλυτικά τον πίνακα με την αξιολόγηση των συλλόγων του 2011 μπορείτε να τον δείτε ανοίγοντας το κεντρικό μενού της ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ (www.segas.gr) ή πατήστε εδώ.
Ημερ/νία Δημοσίευσης: 15/11/2011 1:14:40 μμ

ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ:

Α. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΘΕΝΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΙΒΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ(2008) ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ: 1) ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ Α.Σ.ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΤΗΣ Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ 99ης ΘΕΣΗΣ, 2) ΤΟΝ <<ΔΙΚΟ ΜΑΣ>> Α.Ο.ΟΞΥΘΕΜΙΣ ΤΗΣ 191ης ΘΕΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ 3)ΤΟΝ ΑΞΙΟΜΑΧΟ Γ.Σ. Η ΣΙΘΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΗΣ 235ηςΘΕΣΗΣ.
.ΕΙΘΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ(ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ)ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Ε.Α.Σ .ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!ΣΗΜ:.Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΑΣ…
Β. EΠΑΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 200 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠ’ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Α.Σ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠ’ ΤΟΝ Γ,Σ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Σ.ΘΗΣΕΑΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!

Γ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΝΕΙΑ ΣΤΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΕΓΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ.
ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΟΤΙ: ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 2012 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠ ΤΟ ΜΗΔΕΝ(ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ)ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ(ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΜΟΝΟ)ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.
ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝΤΑΣ ΛΙΓΑΚΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ), ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΒΑΣΗ, ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ(ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΤΑΙΝΙΑ).ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΑΓΩΝΑΣ ΕΤΟΥΤΟΣ…..
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΗΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ KAΘΑΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΔΩ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΗΝ ΙΩΒΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ…..


ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ

ΕΛΑΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ…

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΥΓΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ-ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΕΛΗΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΩΤΗ…..
.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Α.Ο.ΟΞΥΘΕΜΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



Α.Ο.ΟΞΥΘΕΜΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΤΟ Δ.Σ.,ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια :