Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΑΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ GULAFERIT UNSAL

Το εφετείο Θεσσαλονίκης, τελικά, εφάρμοσε κατά γράμμα την απαράδεκτη, κατασταλτική Ευρωπαϊκή νομοθεσία για το Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και αποφάσισε την απέλαση της Τουρκάλας αγωνίστριας συνδικαλίστριας GULAFERIT UNSAL στη Γερμανία.

ΤΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ.
Είναι γνωστό ότι η Γερμανία παραβιάζοντας ακόμα και διεθνείς συνθήκες (σχετικά με την μη επαναπροώθηση όσων ζητούν πολιτικό άσυλο), επαναπροωθεί αγωνιστές στη Τουρκία. Η τύχη που τους περιμένει είναι προδιαγεγραμμένη : Λευκά κελιά, βασανιστήρια έως θανάτου.
Η καταστολή των αγώνων έχει πια πανευρωπαϊκό χαρακτήρα και όλο και δυναμώνει μπροστά στο «κίνδυνο» λαϊκών εξεγέρσεων ενάντια στη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων της.

ΣΗΜΕΡΑ, πρέπει οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα τους να απαιτήσουν από τη κυβέρνηση να σταματήσει τη διαδικασία απέλασης της GULAFERIT UNSAL στη Γερμανία, να κατακλύσουν τα υπουργικά και δικαστικά γραφεία με ψηφίσματα συμπαράστασης στη Τουρκάλα αγωνίστρια.

Καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις, έξοδος από τη καπιταλιστική κρίση σε όφελος του κεφαλαίου και σε βάρος των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων πάνε χέρι – χέρι με την ένταση της πιο βάρβαρης καταστολής του αστικών κρατών.
Οι εργαζόμενοι της χώρας μας πρέπει να προετοιμάζονται για ακόμα πιο οργανωμένη καταστολή των αγώνων και των αντιδράσεων τους σ’ αυτή τη πολιτική που από τον Σεπτέμβρη θα δείξει περισσότερο τα δόντια του : σύμφωνα με δηλώσεις της κυβέρνησης ετοιμάζονται νέα κατασταλτικά μέτρα ενάντια στις διαδηλώσεις (χρήση κανονιών εκτόξευσης νερού, κάμερες παρακολούθησης – φωτογράφησης σε περιπολικά και μοτοσυκλέτες της αστυνομίας κ.λ.π..)
Να οργανώσουν από τώρα τη μαζική, οργανωμένη, περιφρουρημένη κάθοδο τους στο πανεργατικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στα εγκαίνια της ΔΕΘ, στις 10 Σεπτέμβρη, ώρα 6 το απόγευμα, στη πλατεία Αριστοτέλους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 10.8.2011
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Γραμματεία Θεσσαλονίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια :