Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ο καιρός σήμερα


Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρες μπόρες ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινότερα τμήματα, περιμένουμε τη Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 32, στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 18 έως 35 βαθμούς, στις νησιωτικές περιοχές από 22 έως 31 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς στην πόλη και στους 32 με 33 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και κατά περιόδους αυξημένη υγρασία περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :