Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Επίσκεψη Γερμανού Προξένου στην Π.Ε. Χαλκιδικής


ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Ε.Ξ.Χ. ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
έματα συνεργασίας σε ζητήματα αυτοδιοίκησης, πολιτισμού, τουρισμού και εμπορίου στη Χαλκιδική συζήτησαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος και οι Πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδοχείων και του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, κ.κ. Γρηγόρης Τάσιος και Γιώργος Γκιλής αντίστοιχα, με τον Γερμανό Γενικό Πρόξενο Wolfgang Hoelscher / Obermaier, κατά την εθιμοτυπική επίσκεψή του στον Πολύγυρο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, αναφερόμενος στις δυσμενείς επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης ως προς τις επενδύσεις και την ανάπτυξη, επεσήμανε τη δυνατότητα συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής με περιοχές της Γερμανίας, στον τομέα του τουρισμού και των επενδύσεων.
Ο κ. Wolfgang Hoelscher / Obermaier, αφού άκουσε με ενδιαφέρον τα ζητήματα που απασχολούν τη Χαλκιδική, διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι στο επικείμενο Γερμανοελληνικό Συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις αρχές Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη με θέμα “Περιφέρεια - Δήμος - Πολίτης”, θα εξεταστούν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν σήμερα.

gnomihalkidikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :