Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ο καιρός σήμερα


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν πάνω από τα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες περιμένουμε την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 19 έως 36 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 21 έως 35 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 22 έως 30 βαθμούς αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 35 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :