Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Δήμου Καλλικράτειας


Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Δήμου Καλλικράτειας με επιστολή του προς το Δήμαρχο Ν. Προποντίδας διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί στην Καλλικράτεια σε σχέση με την καθαριότητα:

"Κύριε Δήμαρχε,
Σας ενημερώνουμε ότι η κατάσταση με την περισυλλογή των απορριμμάτων και την καθαριότητα γενικά, στην δημοτική κοινότητα της Νέας Καλλικράτειας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Τα απορριμματοφόρα διέρχονται, όποτε θέλουν, χωρίς κανέναν προγραμματισμό.
Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα και συμβιβαστήκαμε με περισυλλογή μια φορά την εβδομάδα αντί για δύο. Δυστυχώς όμως και ούτε αυτό γίνεται τον τελευταίο καιρό. Τα σκουπίδια παραμένουν στο έλεος των αδέσποτων ζώων εκτός κάδων εδώ και δεκαπέντε μέρες. Σε επικοινωνία μας με τον κ. Χατζηαλέξη, πληροφορηθήκαμε ότι την μια δεν έχουν καύσιμα, την άλλη προσωπικό, την παρά άλλη αυτοκίνητο. Παραπονούμενοι πολίτες όμως βλέπουν να καθαρίζεται καθημερινά ο χώρος πίσω από το κατάστημα του κ. αντιδημάρχου. Στον Δήμο πληρώνουμε όπως λένε και οι λέξεις Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας, που σημαίνει ότι αυτά τα χρήματα είναι γι’ αυτόν τον σκοπό και μόνο.
Ο Δήμος είναι Δήμος = νομιμότητα , δεν είναι παραμάγαζο κανενός ευφάνταστου παραγοντίσκου, όπως δυστυχώς είχε καταντήσει τα τελευταία χρόνια.
Είναι ενθαρρυντικό ότι υπάρχουν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας που θέλουν να συμμερίζονται τις απόψεις μας. Μόνον έτσι μπορούμε να βγούμε από τα αδιέξοδα που μας έχουν οδηγήσει οι μέχρι τώρα σιωπές μας."

Με τιμή
Το Δ. Σ. του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Δήμου Καλλικράτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια :