Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθησαν στο Παλιούρι για κλοπή

Συνελήφθησαν στο Παλιούρι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 22-01-2011, από αστυνομικούς του Α.Τ. Κασσανδρείας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, 27 και 41 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές.
Συγκεκριμένα την 01:00 ώρα της 22-01-2011, αστυνομικοί του Α.Τ. Κασσανδρείας, βρήκαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών τηλεοράσεις, των οποίων η κατοχή δεν δικαιολογείτο, καθώς επίσης ζεύγη πλαστικών γαντιών, δύο κουκούλες Full-face και διάφορα εργαλεία.
Από την προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου προέκυψε ότι....


οι δράστες είχαν κλέψει τις τηλεοράσεις βραδινές ώρες της 21 προς 22-01-2011 από τρεις εξοχικές κατοικίες, τις οποίες και υπέδειξαν σε αστυνομικούς. Επίσης, ο ένας εκ των δραστών, αφού οδηγήθηκε στο σπίτι του, για να γίνει περαιτέρω έρευνα, παρέδωσε στους αστυνομικούς μεγάλο αριθμό ηλεκτρικών συσκευών και εργαλείων οικοδομικών εργασιών.
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οι δύο συλληφθέντες θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πολυγύρου.
Το όχημα και τα λοιπά αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ανεύρεση των ιδιοκτητών των κατασχεθέντων αντικειμένων.

www.gnomihalkidikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :