Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μειώνεται ο Φ.Π.Α. στον τομέα τουριστικής διαμονής

Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.) χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης για τη μετάταξη του Φ.Π.Α. της τουριστικής διαμονής στο 6,5%. Καθίσταται σαφές ότι η εντεινόμενη πίεση που ασκήθηκε, λόγω της λογικής και εμπεριστατωμένης ανησυχίας των επιχειρήσεων του κλάδου τους προηγούμενους μήνες για τη ενδεχόμενη αύξηση του Φ.Π.Α., επιτέλους δικαιώθηκε.
Η μείωση του Φ.Π.Α........



συνιστά επιτυχία για τη Συνομοσπονδία και τον κλάδο μας και θα δώσει ανάσα στην τουριστική επιχειρηματικότητα, στην περιφερειακή ανάπτυξη και, εν γένει, στη συνολικότερη ευημερία του τόπου.
Δεδομένου δε ότι η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. αντλεί τη δύναμή της από τη συμμετοχικότητα των συναδέλφων στα πρωτοβάθμια σωματεία της, επιτυχίες όπως αυτή, δείχνουν τι μπορεί να καταφέρει ο κλάδος όταν λειτουργεί συντεταγμένα και οργανωμένα μέσα από τα συνδικαλιστικά του όργανα.
Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. καλεί την Κυβέρνηση και επόμενες αποφάσεις που αφορούν τον Τουρισμό να έχουν γνώμονα την πλήρη ανταγωνιστικότητα των υπηρεσιών του τουριστικού προϊόντος, τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

www.gnomihalkidikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :