Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Στρατιά Ανεξέλεγκτων Κλόουν: Όχι Άλλο Πράσινο, Δημοπρασία το Καρατάσιου Τώρα!

Ένας άλλος κόσμος είναι εδώ. Χωρίς πράσινο, Με ανάπτυξη, Με από όλα! Η Στρατιά Ανεξέλεγκτων Κλόουν ήρθε σε επαφή μόνο με τους καλυτερότερους από τους καλύτερους επενδυτές και εκτέλεσε την πρώτη δημόσια κλειστή δημοπρασία για το πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου. Επέλεξε την Δευτέρα 25 Μαρτίου στην οποία σύμφωνα με άκρως εμπιστευτικές πληροφορίες, που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, γίνεται ο Εορτασμός της Ελληνικής Επανάστασης του 1821!!! (;;;)
Η Δημοπρασία διεξήχθη στο πρώην νυν και αεί και εις τους αιώνες των αιώνων Στρατόπεδο Καρατάσιου. Συμμετείχαν με σειρά Αύξουσας Χρηματιστηριακής Αξίας καταθέτοντας τις προσφορές τους οι:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ο οποίος είδε ένα όνειρο χθες το βράδυ ότι θα χτίσει ένα νέο Δημαρχείο που θα ξεκινάει από το Καρατάσιου και θα καταλήγει στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά. Θα είναι σε σχήμα πυραμίδας για ευνόητους τουριστικούς λόγους και θα έχει έξοδο διαφυγής και με ελικοδρόμιο αλλά και με υπόγειο τούνελ που θα συνδέεται με την στάση του Μετρό που θα ολοκληρωθεί άμεσα το 2048.
Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα φέρει και άλλα τανκς για να ισοπεδώσει το πράσινο ώστε να γίνει πάρκινγκ αυτοκινήτων, θα κάνει συγκοινωνία χωρίς μεσάζοντα τον ΟΑΣΘ, με την χρήση στρατιωτικών φορτηγών τύπου ΡΕΟ, ΣΤΑΓΙΕΡ κ.α., θα φυτέψει ναρκοπέδιο αντί για .. λαχανικά στις περιαστικές καλλιέργειες, αλλά και θα μετατρέψει την παιδική χαρά σε στίβο μάχης ώστε τα ελληνόπουλα μας να είναι φιτ για τα γκαλά των κοσμικών περιοδικών και τα σαλόνια των τηλεοπτικών σόου.
Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, ο οποίος παρουσίασε τον επίγειο παράδεισο κατασκευάζοντας μια γιγάντια μαρίνα, στην οποία θα δένουν duty free σκάφη από off-shore επιχειρήσεις με λαθραία εμπορεύματα, χωρίς τελωνεία, γραφειοκρατία και μεσάζοντες.
Η ΧΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΑΡΔ, παρόλη την εξαντλητική πτήση με εταιρεία χαμηλού κόστους και χωρίς αποσκευές, εκπροσωπώντας την Τρόικα, είπε πως θα αναλάβει προσωπικά να γίνει η Ελλάδα Περιφέρεια της Γερμανίας και έτσι θα βγάζουμε μόνο άξιους Περιφερειάρχες στους οποίους έχουμε παράδοση, για μια πολιτική παρακάμπτοντας την βουλή.
Ο ΕΛΔΟΛΟΡΔΟΣ ΓΚΟΛΝΤ μετά από έρευνες που πλήρωσαν αποκλειστικά συνταξιούχοι, ανακάλυψε Χρυσό 80.000 λεύγες κάτω από τις περιαστικές καλλιέργειες καρότων. Υποσχέθηκε να κάνει ένα τεράστιο ορυχείο που θα δώσει θέσεις εργασίας σε 6,74 δημότες που θα δουλεύουν στον πάτο του ορυχείου, με δώρο γυαλιά ηλίου και ένα χρυσό δόντι τραπεζίτη για τον καθένα.
Ο ΕΜΙΡ ΚΑΚΟΜΙΡ, γνωστός άγνωστος άραβας κροίσος, μοίρασε πετροδολάρια και ανακοίνωσε το σχέδιο να μεταφέρει το κοίτασμα πετρελαίου από την Θάσο στον Δήμο Παύλου Μελά. Για την εγκατάσταση της πετρελαιοπηγής θα κοπούν όλα τα δέντρα και θα μοιραστούν στους κατοίκους για καυσόξυλα στα τζάκια τους ώστε και τον επόμενο χειμώνα να έχουμε την όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της αιθαλομίχλης.

Τελικώς παρόλες τις προσπάθειες, η Δημοπρασία δεν τελεσφόρησε μιας και οι επενδυτές ξεμαλλιάστηκαν μεταξύ τους και οι διαδικασίες σταμάτησαν με υψηλότερη προσφορά έναν φραπέ σε πλαστικό ποτήρι κόλα. Σε κοινή δήλωση τους, οι επενδυτές δήλωσαν πως μπορεί να μην συμφώνησαν στην Δημοπρασία αλλά ένα πράγμα σίγουρα μας ενώνει, η αλληλεγγύη στον αδικοφιλακισμένο Βασίλη, πρώην Δήμαρχο γειτονικού Δήμου, ο οποίος μετά από κόπους μιας ζωής συγκέντρωσε μυθική περιουσία και έκανε να σκάσουν από την ζήλια τους χιλιάδες πολίτες που από φθόνο ενεργώντας του στέρησαν την ελευθερία.

Η Στρατιά Ανεξέλεγκτων Κλόουν υπόσχεται πως θα σας αναπτύξουμε και σας προ(σ)καλεί όλους να συμμετέχετε σε αυτό. Καταταχθείτε στο http://clownarmythess.blogspot.gr/

Στρατιά Ανεξέλεγκτων Κλόουν
Πιστοποιημένο μέλος της C.I.R.C.A.
(Cladestine Insurgent Rebel Clown Army)

Η δημιουργία της πρώτης στρατιάς κλόουν στην Ελλάδα είναι μια πρωτοβουλία των Ηλιόσπορων (www.iliosporoi.net) και του Xavier Renou. Το εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη έγινε με την συνδιοργάνωση της ΜΚΟ Αντιγόνη (www.antigone.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια :