Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Remember remember the 6th of December

Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ανακοίνωση της Νεολαίας του Συνασπισμού που καλεί όλους στις σημερινές διαδηλώσεις για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πως «φοράνε τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μια ακόμα φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών».

Ποιες περιουσίες; Πόσο καιρό έχει να κατέβει αυτός που έγραψε την ανακοίνωση στο κέντρο της Αθήνας; Μάλλον από το 2008.

Διαφορετικά, θα ήξερε πως οι μόνοι που πλήττονται πια από τις διαδηλώσεις είναι οι άστεγοι και οι ζητιάνοι που δεν ξέρουν κατά πού να κάνουν από τους μπάτσους και τα δακρυγόνα.

Βέβαια, τώρα δεν είναι το 2008 που οι αποβλακωμένοι πολίτες κοιτούσαν σαν ζώα τους νέους της χώρας που βαρούσαν τις καμπάνες –προειδοποιώντας για την κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία-, και πήγαν μετά από μερικούς μήνες και ψήφισαν με 44% τον Γιώργο Παπανδρέου επειδή «λεφτά υπάρχουν».

Αλήθεια, πού είναι σήμερα όλοι αυτοί οι πασόκοι; Τρία χρόνια πέρασαν μόνο.

Στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ακόμα πως οι Έλληνες πολίτες δεν θα αφήσουν να υπάρξει καμιά νέα Marfin και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ –εκτός από τη Marfin που την έκαψε ο Δραγασάκης- για τις Θερμοπύλες, την άλωση της Κωνσταντινούπολης και την Μικρασιατική Καταστροφή.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί επίσης και τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο επειδή πήγε και δολοφονήθηκε, έχοντας στο μυαλό του τον ύπουλο στόχο να ανεβάσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια, μακάρι να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι ρωμαλέος όπως τον περιγράφει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. Δυστυχώς, δεν είναι. Δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μαλθακός όπως είναι οι σύγχρονοι Έλληνες.

Αν οι Έλληνες ήταν διαφορετικοί, θα ήταν διαφορετικός και ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα.

Τώρα στήνεται ένα νέος δικομματισμός, όπου τη θέση του ΠΑΣΟΚ έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πόλεμος των ανακοινώσεων βοηθάει να υπάρξει συσπείρωση στους δυο πόλους. Είναι το γνωστό παιχνίδι που παίζεται εδώ και δεκαετίες. Ακόμα δεν το μάθατε;

Και τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν γίνει κυβέρνηση;

Τι να σας πω; Δεν είναι ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι που δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους Έλληνες.

Τι να περιμένεις από έναν λαό που δολοφονήθηκε ένας δεκαπεντάχρονος μαθητής και οι περισσότεροι Έλληνες –που υποστηρίζουν μάλιστα ότι τα κάνουν όλα μόνο για τα παιδιά τους- νοιάζονταν για τις περιουσίες τους και για το αν θα έρθουν οι τουρίστες;

Φάτε τώρα τις περιουσίες σας. Κτήνη.




pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :