Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 07/12/2012.

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου, το Αιγαίο και την Ανατολική Μακεδονία, περιμένουμε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 5 βαθμούς, από 1 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 9 βαθμούς στην Ήπειρο, από 7 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Ευβοϊκό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Σαρωνικό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες το πρωί στα ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :