Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Καταγγελία της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής

Διευθύντρια ΙΕΚ ξεκίνησε μόνη της την αξιολόγηση σε συναδέλφισσά της.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλλουμε ως αντισυναδελφική την συμπεριφορά της Δ/ντριας του ΙΕΚ Ν. Μ......... κ. Χ........... Σ....... καθηγήτριας κλ. ΠΕ06, προς την συνάδελφο κ. Σ....... Κ......., που διατέθηκε για συμπλήρωση ωραρίου στο ΙΕΚ Ν. Μ....... .
Η κ. Χ........ με βάση «σαφείς πληροφορίες κατόπιν επιτόπιου ελέγχου» που της μεταφέρθηκαν, όπως ισχυρίζεται σε επιστολή της, αξιολογεί την κ. Σ........ ως ανεπαρκή και της αφαιρεί ώρες διδασκαλίας για τις οποίες είχε διατεθεί, προκαλώντας πρόσθετη δαπάνη για το Δημόσιο με την πρόσληψη ωρομισθίων.

Πριν το Υπουργείο δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τις διαθεσιμότητες μέσω αξιολόγησης, διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν Δ/ντές πρόθυμοι να συμβάλλουν στην χειραγώγηση της παιδαγωγικής ελεύθερης έκφρασης και διδασκαλίας και στην προσβολή της αξιοπρέπειας των εκπ/κών.
Τέτοιου είδους ενέργειες είναι καταδικαστέες από την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων και το συνδικαλιστικό κίνημα.
Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να αναλογισθεί εκ νέου σε τι δρόμους οδηγεί τους συναδέλφους, εκθέτοντάς τους στις αυταρχικές συμπεριφορές ανθρώπων που ασκούν εξουσία και οι οποίες με το νόμο για την αξιολόγηση των εκπ/κών θα πολλαπλασιάζονται. Ζητούμε να αποσυρθεί ο νόμος 4024/11.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ








Πολύγυρος 4-12-2012

Αρ. Πρωτ: 3
ΠΡΟΣ : ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
Υπόψη :1. Γ. Γραμματέως κ. Καρατζόλα
2. Δ/ντή Διοικητικού και Οικονομικού κ.Καπούλα
Κοινοποίηση:
Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού
Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙΜ
ΟΛΜΕ
ΣΧΟΛΕΙΑ




Ρεσπέντζα

Δεν υπάρχουν σχόλια :