Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 21/11/2012.

Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012. Τα φαινόμενα κατά τόπους ενδέχεται να είναι ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο μεταβλητοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και από το απόγευμα στα κεντρικά, βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα στα βόρεια και κεντρικά τμήματα, ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά περιόδους περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς από το απόγευμα και μετά.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.



meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :