Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 25/10/2012.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Κρήτη, τις Νότιες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, περιμένουμε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2012. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και μετά θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση και σε αυτές τις περιοχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 23 στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά έως το μεσημέρι ισχυροί και στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το πρωί στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό, με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.



meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :