Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Περίληψη Διακήρυξης Σχολικής Επιτροπής για προμήθεια καυσίμων

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης του ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ διακηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» (πετρελαίου θέρμανσης) για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων της Α/θμιας Εκπαίδευσης και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στη μέση τιμή λιανικής πώλησης, όπως αυτές.......




προσδιορίζονται από το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων ή τον αρμόδιο φορά φορέα όπως ισχύει κάθε φορά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, προϋπολογισμού 190.000,00 € πλέον Φ.Π.Α.
Ο Διαγωνισμός θα γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα. 10:30 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στα γραφεία του Δήμου ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ στα Ν. Μουδανιά οδός Μ. Αλεξάνδρου 26, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής .
Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 5% επί του προϋπολογισμού και ορίζεται στο ποσό των εννέα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (€ 9.500,00), κατατεθειμένη με Εγγυητική Επιστολή Τραπέζης.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ, στα Ν. Μουδανιά οδός Μ. Αλεξάνδρου 26 στο τηλέφωνο 23733 50208 & 50243, Γραφείο Παιδείας.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης.
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :