Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Άνω - κάτω η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής

(διαβάσαμε με ενδιαφέρον το παρακάτω άρθρο στο αξιαγάπητο blog Ρεσπέντζα)

Μικρή περιπέτεια μας επιφύλαξε η μέρα σήμερα, 1 Αυγούστου (λέτε να πάει στραβά όλος ο μήνας;), η σακαράκα μάς άφησε κάπου μεταξύ Μουδανιών και Φλογητών και μέχρι να έρθει η οδική βοήθεια είπαμε το... "Δεσπότη Παναγιώτη"! Τέλος πάντων, σας είχαμε και καλό θεματάκι σήμερα...
Χθες πληροφορία μας, που αναρτήσαμε, και όχι επίσημη ενημέρωση από κάποιο δελτίο τύπου μιλούσε για εκλογές στην ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής για το αξίωμα του Προέδρου της. Μας φάνηκε παράξενο αλλά το αναρτήσαμε αφού έχουμε εμπιστοσύνη στις πηγές μας.

Δύο περίπου ώρες μετά την ανάρτηση, μας στάλθηκε σε mail δελτίο τύπου από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής (δείτε το στη συνέχεια) όπου και καταγγέλλει την σημερινή εκλογική διαδικασία και παράλληλα ανακοινώνει πως ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ, η ΟΝΝΕΔ, τον σημερινό υποψήφιο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ιορδανίδη Ηλία.
Η κατάσταση συγκεχυμένη και η περιπέτεια που σας είπαμε στην αρχή δε μας επέτρεψε να μάθουμε λεπτομέρειες και από την άλλη πλευρά. Θα μάθουμε, ίσως αύριο, (σήμερα θα ασχοληθούμε με τη σακαράκα μας) και θα σας ενημερώσουμε. Εν τω μεταξύ οι εκλογές ξεκινούν σε λίγο (17:00-21:00).
Δείτε το Δελτίο τύπου του Αβραάμ Σαλπικτίδη:

Δελτίο Τύπου
31/07/2011

Σήμερα την Κυριακή 31/07/2011 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Νομαρχιακή επιτροπή Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου Σαλπικτίδη Ι. Αβραάμ με τρια θέματα ημερησίας διατάξεως:

Έκπτωση από το αξίωμα του Αντιπροέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής και το αξίωμα του Γ.Γ. Τοπικού Γραφείου Ν. Μουδανιών κ. Ιορδανίδη Ηλία καθώς και η διαγραφή του από τα μητρώα μελών της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής λόγω αντικαταστατικής συμπεριφοράς.
Δήλωση στήριξης του Προέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής κ. Σαλπικτίδη Ι. Αβραάμ.
Αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικήςπρος την κεντρική διοίκηση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. αλλά και του κόματος της Νέας Δημοκρατίας για να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα που θα θίγουν και θα εκθέτουν την οργάνωση στον Νομό.

Στο πρώτο θέμα αποφασίστηκε η οριστική έκπτωση του κ. Ιορδονίδη Ηλία από το αξίωμα του αντιπροέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής και από το αξίωμα του Γ.Γ. του Τοπικού Γραφείου Ν. Μουδανιών καθώς επίσης και από τα μητρώα μελών της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση ήταν η αντικαταστατική συμπεριφορά του κ. Ιορδανίδη Ηλία όταν προσπάθησε να προκαλέσει εσωκομματικές εκλογές χωρίς να έχει έρθει καμία εγκύκλιος εσωκομματικών εκλογών από την κεντρική διοίκηση. Επίσης διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις σε μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. του Νομού περί προκήρυξης εσωκομματικών εκλογών και απέστειλε αίτηση υποψηφιότητας για το αξίωμα του προέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής, την στιγμή που εκλογές έχουν διεξαχθεί πριν από περίπου έναν χρόνο και η βάση της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής εξέλεξε τον κ. Σαλπικτίδη Ι. Αβραάμ με τριετή θητεία έως ότου διεξαχθούν ξανά εσωκομματικές εκλογές σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στο δεύτερο θέμα η Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής ομόφωνα στηρίζει τον εν’ ενεργεία Πρόεδρο που ψηφίστηκε από την βάση της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής κ. Σαλπικτίδη Ι. Αβραάμ.

Στο τρίτο θέμα η Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής ομόφωνα αποφάσισε την αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς την κεντρική διοίκηση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. αλλά και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόποια ζητήματα και δηλώνει πως δεν αναγνωρίζει κανέναν διορισμένο Πρόεδρο παρά μόνον τον εκλεγμένο Πρόεδρο από την βάση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής κ. Σαλπικτίδη Ι. Αβραάμ.

Με νεότερο δελτίο τύπου θα γνωστοποιηθούν οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου Γ.Γ. Τοπικού Γραφείου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ν. Μουδανιών. Έως ότου τελειώσουν οι εν λόγω διαδικασίες τα καθήκοντα του αποπευθέντα Γενικού Γραμματέα του Τοπικού Γραφείου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ν. Μουδανιών θα εκτελεί ο Ειδ. Γραμματέας του Τοπικού Γραφείου.

Από το Γραφείου Τύπου
της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής


(Το αξιοπερίεργο και το ενδιαφέρον είναι ότι το 3Feeet έλαβε πριν από λίγη ώρα το παρακάτω άρθρο -χωρίς υπογραφή- που περιπλέκει κάπως τα πράματα... Τα νοήματα δικά σας.)



Επιτέλους ξύπνησε η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής

Εκλογές διεξήχθησαν για την ανάδειξη προέδρου της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής και νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο Ηλίας Ιορδανίδης. Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών της οργάνωσης στην εκλογική διαδικασία.

Επιτέλους, μετά από ενάμισι χρόνο απραξίας και ενώ σε ολόκληρη την Ελλάδα η ΟΝΝΕΔ σαρώνει με εκατοντάδες δράσεις που επικροτούνται διαρκώς από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά (στις περισσότερες μάλιστα είναι και ο ίδιος παρόν), στο Νομό μας η τοπική ΟΝΝΕΔ δεν υπήρχε πουθενά. Ο Πρόεδρός της δεν συμμετείχε ούτε καν στις συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ, δεν πραγματοποίησε ούτε μία εκδήλωση και ενώ πολλά μέλη της οργάνωσης ήθελαν να ασχοληθούν με την ΟΝΝΕΔ, δεν έβρισκαν κανέναν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, πάντοτε αποτελούσε το καμάρι μας, καθώς παλαιότερα και κυρίως την εποχή του Κώστα Ματζούφα πρωταγωνιστούσε στην περιοχή μας και ταυτόχρονα αναδείκνυε πολλά στελέχη στην κεντρική ΟΝΝΕΔ.

Ευχόμαστε, αλλά και ελπίζουμε ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, ο Ηλίας Ιορδανίδης, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών που τον συνοδεύουν και η οργάνωσή μας να βγει οριστικά από το τέλμα που είχε περιέλθει το τελευταίο διάστημα.



6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχααααα

Ηλία προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!!!!

η τουλάχιστον η μισή!!!

Ανώνυμος είπε...

telika eistai krufopasokoi e?e???

dimkyyy είπε...

Δεν θα το έλεγα...

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxaa..

στις επομενες εκλογες θα σε παρω μαζι μου στην καλπη να το εξακριβωσεις.....

jazzed

3feeetblogger είπε...

Κρυφοπασόκοι ε? Ωραίο ανέκδοτο!
Για εμάς, όλα τα κομματόσκυλα είναι μία φάρα κοινή.
Αν αυτό ενοχλεί κάποιους, δεν πειράζει. Το πολύ πολύ να μας πιάσει λίγη φαγούρα…

Ανώνυμος είπε...

αφου δε βγαζουν ακρη ουτε μεταξυ τους (παρόμοια σκηνικά έχουν γίνει και μέσα στους ντόπιους πασοκους) γιατι δε διαλύονται να ησυχάσει το κεφάλι μας; ξεπεράστηκαν τα κόμματα, ας μη τα συντηρούμε με ελπίδα τη νεκρανάσταση. ας δρασει η γειτονιά, τα κόμματα απέδειξαν περίτρανα ότι δε μπορούν