Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

"Ήταν mail αγανάκτησης", λέει ο συντάκτης της χρεωκοπίας


Στην αστυνομία προσήλθε από μόνος του ο 43χρονος φανοποιός ο οποίος φέρεται πως είναι συντάκτης του κειμένου που έκανε λόγο για χρεωκοπία της χώρας.


«Όταν έμαθα τι ακριβώς συνέβη, πήγα να πηδήξω από το παράθυρο. Και όταν μου είπαν ότι ασχολήθηκε το ΠαΣοΚ η ΝΔ και η Βουλή έφυγα από το σπίτι μου», ανέφερε σύμφωνα με το Βήμα ο άνδρας.

Ο δικηγόρος του 43χρονου είπε πως ο άνδρας δεν μπορούσε να φανταστεί τα επακόλουθα από αυτά που έγραψε καθώς έχει ως χόμπι να γράφει σε ιστολόγια

«Δεν είχε σταυρώσει ούτε ένα ευρώ το τελευταίο διάστημα, είναι έγγαμος με παιδί, δεν είχε λεφτά και από αγανάκτηση κάθισε και έγραψε την ηλεκτρονική επιστολή», είπε ο δικηγόρος του.

«Ασχολείται με τα blogs, διαβάζει τα πάντα και πιθανόν από εκεί να τα έμαθε», προσέθεσε.

Πλέον η αστυνομία αυτό που ερευνά είναι με ποιο τρόπο χρησιμοποιήθηκε από διαφόρους κύκλους το e mail αυτό, που έκανε λόγο για χρεοκοπία της χώρας.

Η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί ανακρίσεις ώστε να διαπιστώσει εάν υπήρχε και παράλληλο σέρβις, προς ορισμένη κατεύθυνση, που λειτούργησε παράλληλα με το e mail του φανοποιού.

Υπενθυμίζεται πως το κείμενο που ανάρτησε στο διαδίκτυο και διαδόθηκε στους χρήστες ανέφερε πως η Ελλάδα έχει πτωχεύσει και ότι το έμαθε από συναδέλφους του... τραπεζικούς.

Στη συνέχεια ένας άγνωστος άνδρας πήγε σε internet καφέ και έστειλε δεκάδες mail με το συγκεκριμένο κείμενο.

cosmo.gr

1 σχόλιο :

A.J. είπε...

Μη με μαλώνεις που σωπαίνω, είναι η ώρα που όσοι την γνώση δεν κατέχουν έχουν γνώμη.