Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Ο Σύλλογος Γυναικών Νέων Μουδανιών «Απάμεια» πρωτοπορώντας για άλλη μία φόρα, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία , για πρώτη φορά τουλάχιστον στη Χαλκιδική, επίδειξη μόδας για εύσωμες κυρίες.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στα Νέα Μουδανιά, τα μέλη και οι φίλες του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ρούχα που πωλούνται από καταστήματα της περιοχής , φορεμένα από μέλη του Συλλόγου, να συμμετέχουν σε κλήρωση εταιρίας καλλυντικών και να πληροφορηθούν άμεσα για τις τιμές και τις ειδικές προσφορές των καταστημάτων που συμμετείχαν.

Η προώθηση και η στήριξη της τοπικής αγοράς είναι ένας από τους στόχους του Συλλόγου και ο στόχος αυτός πέτυχε το Σάββατο.

Ο Σύλλογος Γυναικών Νέων Μουδανιών «Απάμεια» μετράει μόλις λίγους μήνες ζωής και παρ’όλα αυτά καταγράφει ήδη στο ιστορικό της, συμμετοχές σε εκδηλώσεις άλλων φορέων (π.χ. βραβείο Γκίνες), επιδείξεις μόδας, εκδρομές ,χορούς, έχει ήδη ιδρύσει τμήμα γυμναστικής, χορού και θεάτρου, πλεκτικής και κατασκευής κοσμημάτων, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι όλα αυτά έχουν γίνει χωρίς καμία επιχορήγηση ή επιδότηση και όλες οι εκδηλώσεις στηρίζονται στην εθελοντική εργασία των μελών του Συλλόγου και στην ηθική στήριξη φίλων του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος έχει καταφέρει να φέρει κοντά γυναίκες όλων των ηλικιών , ενώ σημαντική επιτυχία θεωρείται ότι στις διάφορες εκδηλώσεις συμμετέχει ολόκληρη η οικογένεια και όχι μόνο οι γυναίκες.

Η επόμενη εκδήλωση που έχει προγραμματισθεί είναι για την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο κέντρο ΣΥΝΑΥΛΊΑ στα Νέα Μουδανιά, όπου θα γίνει ανοικτή συζήτηση με την ψυχολόγο κα Παντζαρτζίδου Αλίκη με θέμα τη κατάθλιψη. Η είσοδος είναι δωρεάν .

Ο Σύλλογος διαθέτει σελίδα στο Facebook , ενώ πρόσφατα δημιούργησε και την δική του ιστοσελίδα (www.apamia.gr) όπου εκεί ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί περισσότερο για το Σύλλογο και τις δραστηριότητές του, αλλά και να μάθει λίγο από ιστορία, μιας και η λέξη «Απάμεια» δεν επιλέχθηκε τυχαία από το Σύλλογο.

Στην εκδήλωση του Σαββάτου ανακοινώθηκε ότι τα μέλη του Συλλόγου που είναι και επιχειρηματίες θα διαφημίζονται δωρεάν στην ιστοσελίδα της Απάμεια, ενώ σύντομα θα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα.






Δεν υπάρχουν σχόλια :