Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 04/11/2012.

Τοπικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία με τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά μετά το μεσημέρι σταδιακά θα στραφούν σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 με 26 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.




meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :