Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

“Απόψεις των Πράσινων για τις εξορύξεις στην Ευρώπη”

Πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και τη δημόσια συζήτηση “Απόψεις των Πράσινων για τις εξορύξεις στην Ευρώπη”

Πάνω από 350 στελέχη, 28 ευρωβουλευτές, υπουργοί, βουλευτές και ηγέτες των Πράσινων θα βρεθούν στην Αθήνα στις 8-11 Νοεμβρίου για το Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος (ΕΠΚ). Eίναι μια επιβεβαίωση της δέσμευσης των Ευρωπαίων Πράσινων για αλληλεγγύη προς την ελληνική κοινωνία και στήριξη των Ελλήνων Πράσινων.



Το πρόγραμμα του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος (ΕΠΚ) έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προβάλλει την πρόταση των πράσινων για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής. Τονίζει, επίσης, τα σημαίνοντα θέματα για την ΕΕ αυτή την χρονική περίοδο. Ψηφιακά δικαιώματα, μετανάστευση, το μέλλον της ΕΕ και η πράσινη διέξοδος από την κρίση, τα θέματα που κυριαρχούν στις προγραμματισμένες ολομέλειες, τα εργαστήρια και τις παράλληλες ομάδες εργασίας.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη δημόσια συζήτηση το Σάββατο 10/11, ώρα 16.30-18.00, στο Ξενοδοχείο Κάραβελ, Λεωφ Βασιλ. Αλεξάνδρου 2, με θέμα “Πράσινη άποψη για τις εξορύξεις στην Ευρώπη” με τη συμμετοχή των Reinhard Bütikofer, Αντιπρόεδρος της Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, εισηγητές για το θέμα των πρώτων υλών στο Ευρωκοινοβούλιο, Jonas Eriksson, βουλευτής και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Βιομηχανίας και Εμπορίου στο Σουηδικό Κοινοβούλιο εκπροσωπώντας τους Σουηδούς Πράσινους, Borislav Sandov, συμπρόεδρος των Πράσινων - Zelenite (Βουλγαρία), Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής Οικολόγων Πράσινων, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Ευρωκοινοβούλιο (Ελλάδα), Oras Tynkkynen, Μέλος των Φιλανδών Πράσινων - Vihreät De Gröna.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παραλαβή της παρούσας πρόσκλησης και κυρίως αν μπορείτε να συμμετάσχετε στην δημόσια εκδήλωση. Απαντήσεις στα: 210 3709705 & 210 3223867.

Με θερμούς χαιρετισμούς
Νίκος Χρυσόγελος,
Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων / Ομάδα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο





Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους τρόπους συμμετοχής/εγγραφή

http://europeangreens.eu/athens2012/councilevent

http://europeangreens.eu/athens2012/practicalinfo

Η αγγλική φόρμα http://europeangreens.eu/civicrm/event/register?id=28&reset=1

Η ελληνική http://europeangreens.eu/athens2012/node/6922

http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=3793

Δεν υπάρχουν σχόλια :