Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Πορεία - Μεγάλη Παναγία, 18-11-2012, Ένα μικρό θαύμα...
''... είμασταν δυο, είμασταν τρεις, ΓΙΝΑΜΕ χίλιοι δεκατρείς...''

Όταν ξεκινήσαμε,είμαστε οι γραφικοί της Χαλκιδικής, δεν γεμίζαμε στην κυριολεξία ούτε ταξί ...
Σιγά, σιγά όμως παρ'όλες τις ''ήττες΄΄ μας δεν το βάλαμε κάτω, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε την γνώμη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ και ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ φορέων, όπως το Συμβούλιο περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. , τη γεωπονική σχολή, το Τεχνικό επιμελητήριο...
Αποτέλεσμα ;
Η προπαγάνδα της βρωμοεταιρείας και των ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ της, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ.
Η ΜΠΕ της εταιρείας από ταμπού, υπεράνω κριτικής, κάτι σαν τις 10 εντολές, όπως παρουσιάστηκε αρχικά από τους προπαγανδιστικούς της μηχανισμούς, κονιορτοποιήθηκε γρήγορα για να καταντήσει πλέον κάτι σαν κακόγουστο ανέκδοτο...
Όλοι στην Χαλκιδική ΗΞΕΡΑΝ και όσοι δεν ήξεραν έμαθαν :
ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ = ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Η ''μεγάλη'' εταιρεία ΚΡΥΦΤΗΚΕ.
Ακολούθησε ομοβροντία αρνητικών γνωματεύσεων από κάθε φορέα, σύλλογο, επιστημονική επιτροπή...
Απο μελισσοκομία, κτηνοτροφία, αλιεία, τουρισμό , ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ (αλλά ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ) άρχισαν μέσα από τους γνωστούς μηχανισμούς, να πετάνε λάσπη αριστερά και δεξιά...
Έτσι μας βάφτισαν ψευτο-οικολόγους , μπαχαλάκηδες, ουρά του Βλαχόπουλου, ακόλουθους του Τόλη και του παρατηρητηρίου, Συριζαίους, μικρή ομάδα απο Ιερισσιώτες, τραμπούκους και ότι άλλο μπορεί να βγάλει το ''αρρωστημένο'' μυαλό ενός πανικόβλητου προπαγανδιστή.
Μαζί με την άφθονη λάσπη προσπάθησαν να πνίξουν επικοινωνιακά τον αγώνα μας και θα το είχαν καταφέρει εάν δεν υπήρχε το διαδίκτυο και τα διάφορα βίντεο που εξέθεταν την εταιρεία, όπως για παράδειγμα η πρόσφατη βιντεοσκόπηση της ΜΑΖΙΚΗΣ κοπής δέντρων από ομάδα γυναικών στις Σκουριές.
Και ενώ η συντριπτική πλειοψηφία της Χαλκιδικής έχει πλέον αντιληφθεί τους ΘΑΝΑΣΙΜΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που μας απειλούν και έχει πάρει αρνητική θέση στην προοπτική δημιουργίας μεταλλείων χρυσού,
ο δήμαρχος Πάχτας και ολόκληρη η ''φαρσοκωμωδία'' που ονομάζεται δημοτικό συμβούλιο μας αγνοεί και μας εμπαίζει κανονικά, συνεδριάζοντας και αποφασίζοντας ΜΟΝΟΣ του , χωρίς να υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ έλεγχος από κανέναν.
Αλλά μην αυταπατώνται όσοι νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους να διώξουμε τον καρκίνο των μεταλλείων από την πανέμορφη Χαλκιδική μας.
ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Το μικρό θαύμα που ξεκίνησε θα ολοκληρωθεί και θα είμαστε όλοι μαζι να το γιορτάσουμε...

Επειδή το you tube μας ''έκοψε'' μερικές παραγράφους (λόγω μεγέθους του κειμένου) ολόκληρο μπορείτε να το διαβάσετε στο:

http://sillent-footsteps.blogspot.gr/2012/11/18-11-2012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :