Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

''Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ''.

Το veryround προσφέρει στους αναγνώστες του 4 μονές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση ''Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ''.
που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου στις 21:30. Τις προσκλήσεις θα κερδίσουν όσοι στείλουν email στο info@veryround.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμο τους με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ», κατόπιν κλήρωσης, στους νικητές της οποίας θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα την Παρασκευή 3 Αυγούστου.
Θεατρική παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, Χρήστο Μπίρο, Τάσο Γιαννόπουλο, Αλέξανδρο Καλπακίδη, Στέλιο Πέτσο, Νικολέτα Κοτσαηλίδου.
Συντελεστές: Μετάφραση: Άννα Βραβαρέσου, Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος, Σκηνικά Κοστούμια: Σάββας Πασχαλίδης, Μουσική και Τραγούδια: Κίτρινα Ποδήλατα, Φωτισμοί: Ανδρέας Μπέλλης, Β. Σκηνοθέτης: Αργύρης Παυλίδης, Ειδικά Εφέ: Αφοι Αλαχούζοι.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε κατά τη χειμερινή περίοδο 2010-2011, συνεχίστηκε και φέτος για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «ΑΛ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ» (πρώην Ριάλτο), η εκπληκτική κωμωδία του μεγάλου Ιταλού Νομπελίστα συγγραφέα-ηθοποιού Ντάριο Φο. Πρόκειται για μια ανελέητη σάτιρα κατά της εξουσίας με το γνωστό τρελό χιούμορ του Φο, που δεν αφήνει τίποτα όρθιο!
Ένας τρελός για δέσιμο, ειδικός στις μεταμφιέσεις (Σπύρος Παπαδόπουλος), διεισδύει στα γραφεία της κεντρικής Ασφάλειας, μεταμφιεσμένος σε ανώτατο ανακριτή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για να διαλευκάνει την υπόθεση της «αυτοκτονίας» ενός αναρχικού, που έπεσε από τον 6ο όροφο της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Κι από δω αρχίζει το.. γέλιο! Τρομοκρατημένοι οι μπάτσοι γίνονται έρμαια στην εξυπνάδα και στη φαντασία του τρελού, πέφτουν σε όλες τις παγίδες, που τους στήνει, οι αντιφάσεις και τα ψέματα πάνε σύννεφο και από άγριοι και βλοσυροί, μεταμορφώνονται σιγά-σιγά σε κάτι αξιοθρήνητα ανθρωπάκια, που δέρνονται μεταξύ τους, είναι έτοιμοι να πηδήξουν κι αυτοί απ' το παράθυρο, τραγουδάνε το pantiera rossa(!), εκλιπαρούν τον τρελό για έλεος και. η κατηφόρα δεν έχει τέλος! Μέσα σε δύο ώρες η Κεντρική Ασφάλεια γίνεται μπάχαλο!
Το έργο είναι γραμμένο για την Ιταλία του '70, αλλά μοιάζει σαν να γράφτηκε χθες για την Ελλάδα του σήμερα!
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 18 ?, Μειωμένο/Φοιτητικό 15 ?, Παιδικό (παιδιά κάτω των 12 ετών) 12 ? (Όσο το πρόγραμμα διάθεσης δωρεάν εισιτηρίων δεν έχει ανοίξει από τον ΟΓΑ οι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια στην τιμή των 12 ?)Δεν υπάρχουν σχόλια :