Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 22/08/2012.

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, περαιτέρω εξασθένιση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 37 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 25 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στα ανατολικά Δωδεκάνησα, στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 35 ως 36 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν μετά το μεσημέρι.

Καλό καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 37 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και τοπικά ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Καλό καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.


meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :