Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 17/08/2012.

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, της Στερεάς και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 35 στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 34 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο και τις Κυκλάδες ισχυροί, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρουσιάσουν σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι έως μέτριοι.


meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :