Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ο αδιάφθορος Σαμαράς

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους διορισμούς παιδιών, αδερφών, γαμπρών και άλλων συγγενών και φίλων στη Βουλή, ο Αντώνης Σαμαράς –με τη βοήθεια της Παναγίας- ανακοίνωσε πως θα θεσμοθετηθεί η απαγόρευση προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι δευτέρου βαθμού για το σύνολο των κρατικών λειτουργών που δύνανται να προσλαμβάνουν μετακλητούς δημοσίους υπαλλήλους.

Η ανακοίνωση του κ. Σαμαρά θορύβησε τους βουλευτές αλλά, ήδη, έχουν βρει τρόπους για να ξεπεράσουν την απαγόρευση των προσλήψεων των συγγενών τους.

Οι βουλευτές αποφάσισαν να προσλαμβάνουν ο ένας τους συγγενείς του άλλου.

Ο Γιάννης Τραγάκης θα προσλάβει την κόρη του Βύρωνα Πολύδωρα, ενώ ο Βύρων Πολύδωρας θα προσλάβει την αδερφή του γαμπρού του Γιάννη Τραγάκη, ενώ δεν αποκλείεται να προσλάβει και τον μπατζανάκη του Μεϊμαράκη.

Αν ο Αντώνης Σαμαράς θυμώσει και –με τη βοήθεια της Παναγίας- απαγορεύσει στους βουλευτές να προσλαμβάνουν στη Βουλή τους συγγενείς των άλλων βουλευτών, οι βουλευτές έχουν βρει ένα εξαιρετικό σχέδιο, για να αποφύγουν και αυτόν τον σκόπελο.

Ο Βύρων Πολύδωρας σκέφτεται να δώσει την κόρη του για υιοθεσία, ώστε να μπορεί να την προσλάβει στο γραφείο του στη Βουλή.

Έξαλλος –σύμφωνα με τα ΜΜΕ- ο Αντώνης Σαμαράς με τον νεποτισμό των βουλευτών αλλά ο ίδιος είχε φροντίσει –όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού- να διορίσει στο Μουσείο της Ακρόπολης όλη την Καλαμάτα.

Με τη βοήθεια της Παναγίας, πάντα.

(Γελοίος πρωθυπουργός, γελοίοι πολιτικοί, γελοίοι πολίτες, γελοία χώρα. Όλα αρμονικά.)



pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :