Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Αυγουστιάτικο δελτίο, Ελλάδα 2012: Ο Ξένιος Ζευς, ο Δράκος και οι Σκουριές...

Ακάθεκτο συνεχίζεται σε όλη τη χώρα, με έμφαση στον Έβρο και στο κέντρο της Αθήνας, το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα πογκρόμ μεταναστών, με τη φαινομενικά διεστραμμένη επωνυμία «Ξένιος Ζευς», στο πλαίσιο ενός 11μηνου προγράμματος που χρηματοδοτείται, κατά πως μας πληροφορεί η αλαφουζέικη Καθημερινή, με 10 εκατομμύρια ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών (sic). Αν τα μέχρι τώρα νούμερα των προσαχθέντων και συλληφθέντων μεταναστών φαντάζουν δυσθεώρητα, πού να δούμε και τη συνέχεια:




7.500 είναι οι μετανάστες που σχεδιάζεται να «επιστραφούν» τον επόμενο χρόνο, μετά τους 2.500 που «επιστράφηκαν» ως ανεπιθύμητοι κατά την προηγούμενη φάση του προγράμματος, μέχρι την 1η Ιουλίου. Επόμενος σταθμός του προγράμματος, η Πάτρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, που προφανώς δεν βλέπει την ώρα. Στο παραλήρημά του πάνω, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Δένδιας δήλωσε μετριοπαθώς στους πολιτικούς του φίλους ότι «η χώρα χάνεται από τους λαθρομετανάστες» και ότι «από την κάθοδο των Δωριέων, 4.000 χρόνια πριν, ουδέποτε η χώρα δεν δέχθηκε τόσο μεγάλης έκτασης εισβολή», παρομοιάζοντας, λέει, την κατάσταση με αυτή «επί των τειχών της Κωνσταντινούπολης την 29η Μαΐου 1453». Ασφαλώς ούτε οι χρυσαυγίτες μαφιόζοι του Περάματος δεν θα το έθεταν, και σίγουρα δεν θα το έκαναν, καλύτερα. Κι επειδή η απορία για την επωνυμία «Ξένιος Ζευς» παραμένει, ας το πάρει το ποτάμι: δεν απευθύνεται σε αυτούς τους βρόμικους «ξένους» ο Δεν-Δίας, αλλά στους τουρίστες, εκείνους που τους διώχνουν, ντε, απ’ τη χώρα οι απεργίες και οι λαθραίοι αλλοεθνείς, εκείνους που η ΕΛ.ΣΤΑΤ. τους μετράει στα μηνιαία της δελτία τουριστικής κίνησης με αυτήν ακριβώς την επωνυμία, «Ξένιος Ζευς»…

Την ίδια ώρα, σάλο συνεχίζει να προκαλεί η υπόθεση του Πακιστανού «Δράκου της Πάρου», ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε βάναυσα σε μια 15χρονη, ξεσηκώνοντας την κοινή γνώμη η οποία έσπευσε να καταδικάσει τους δρακομετανάστες «απ’ όπου κι αν προέρχονται». Ο αποκαλούμενος «Δράκος» κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε κι αυτός από την αστυνομία και από άλλους παλικαράδες, αλλά πάλι καλά να λέει που δεν τον δηλητηρίασαν κιόλας, όπως (μαθαίνουμε από το κοσμαγάπητο Πρώτο Θέμα, την πιο κιτρινο-ροζ φασιστο-φυλλάδα στην ιστορία των φασιστο-φυλλάδων) έκαναν εντός φυλακής στον Αφγανό δράστη της περσινής δολοφονίας του Μανόλη Καντάρη. Βέβαια, με τη φόρα που έχουν πάρει οι προβοκάτορες της κοινής γνώμης, ποτέ δεν είναι αργά για κανέναν «λαθρο-δρακομετανάστη» και για κανέναν «κομμουνιστοσυμμορίτη-αναρχοάπλυτο» (κυκλαδίτες παπαγάλοι προειδοποιούν ήδη τον Πακιστανό να μην «προκαλεί μετά τα όσα έχει διαπράξει»). Και, άλλωστε, υπάρχουν πάντα πολλοί χρυσαυγίτες ελεύθεροι, πολλές Αμάρυνθοι και πολλές «ζαρντινιέρες» για να μας θυμίζουν ότι οι ημεδαποί και οι (παρα)κρατικοί τη βγάζουν ανεξαιρέτως καθαρή όταν βάζουν στο στόχαστρο αλλοδαπούς/ές και «αλήτες».

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, πάντως, η περιλάλητη νομιμότητα, υπέρτατη αξία της Ψωροκώσταινας, περνάει χρυσές μέρες. Οι λαθρομετανάστες διώκονται ανηλεώς, οι δρακομετανάστες οσονούπω θα λιθοβολούνται, ενώ και οι ντόπιοι μπαίνουν αυθωρεί και παραχρήμα στη θέση τους: μόλις προχτές τα ΜΑΤ περιποιήθηκαν με καταιγισμό δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών τους διαδηλωτές που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν επειδή ο Μπόμπολας και τα συνεταιράκια του πήραν ένα αρχέγονο δάσος, στις Σκουριές Χαλκιδικής, και το έκαναν ρημαδιό για να εξορύξουν χρυσό (τον οποίο φυσικά χρειάζονται για τα γνωστά κουτάλια τους). Ο ως ανωτέρω υπουργός Δένδιας, εθνικός σταρ των ημερών, ελλείψει άλλων (αφού στην Ολυμπιάδα δεν έχουμε κερδίσει παρά ένα χάλκινο στο κουπί και άλλο ένα από Γεωργιανό μετανάστη τζουντόκα: όπως και να το κάνουμε, κακό υλικό για σταρ), δεν παρέλειψε στον πανηγυρικό του να συνδέσει ευθέως τις Σκουριές με τη Χαλυβουργία, μην τυχόν και ξεχάσει κανείς ότι βασική του δουλειά, εκτός από το να συντονίζει τον εκφασισμό της κοινωνίας και τον γενικευμένο κανιβαλισμό, είναι να υπηρετεί «δια της νομίμου οδού» (με τα ΜΑΤ δηλαδή) τον κάθε Μάνεση και τον κάθε Μπόμπολα του τόπου τούτου.

Πλήρες λοιπόν το μενού των διακοπών και έτοιμο το σκηνικό για τον επερχόμενο Σεπτέμβρη, τον μήνα «με τα μέτρα των 11,5 δις». Όπως το είδαμε να στήνεται τον περασμένο Μάιο, εν όψει Μεσοπρόθεσμου. Όπως το ξαναείδαμε φέτος την άνοιξη, εν όψει εκλογών. Έχουν και οι κρατούντες (με πρώτα τα ΜΜΕ) τα δίκια τους: χρειάζεται όντως να γίνεις με κάθε τρόπο όσο το δυνατόν πιο αποκτηνωμένος και τρομοκρατημένος ρατσιστής για να καταπιείς χωρίς αντίδραση, και μάλιστα ως αναγκαία, την καταλήστευση της ζωής σου και την υποτίμηση της νοημοσύνης σου – κι αν δεν γίνεις, το γκλομπ του μπάτσου θα είναι εκεί για να σε κάνει να το μετανιώσεις. Η μαύρη αλήθεια είναι όμως ότι έχουν ήδη ποντάρει στον φόβο, στον κοινωνικό αυτοματισμό, στον κανιβαλισμό και στην ωμή καταστολή υπερβολικά πολλές φορές. Λογικό είναι να φοβούνται κι αυτοί ότι η επόμενη ίσως είναι η τελευταία τους.

http://katalipsiesiea.blogspot.gr/2012/08/2012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :