Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

O καιρός

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Μακεδονίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Τρίτη 10 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 39 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 21 έως 39 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 36 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και βόρειοι έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια, ζέστη και υγρασία περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :