Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

«ΑΛΥΣΙΔΑ ΖΩΗΣ- ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ»

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πληθυσμού στη Μακεδονία και Θράκη για τον HIV/AIDS που διοργανώνει η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με σύνθημα «ΑΛΥΣΙΔΑ ΖΩΗΣ- ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ» διοργανώνουμε στο νομό Χαλκιδικής από 12 έως 17 Ιουλίου ενημερωτική εξόρμηση με την βοήθεια των Δήμων και την υποστήριξη των 50 φοιτητών - εθελοντών του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης οι οποίοι θα υλοποιήσουν street work κατά τη διάρκεια των απογευματινών και νυχτερινών ωρών σε χώρους εστίασης και διασκέδασης.

Στόχος της προσπάθειας είναι να σχηματίσουμε νοερά μια αλυσίδα που θα περικλύσει και θα συμπεριλάβει τα όρια του συγκεκριμένου νομού καταδεικνύοντας την ευαισθησία μας στην οροθετικότητα.
Σ΄ αυτή την προσπάθεια, στάθηκε πολύτιμη η βοήθεια των κ.κ. Δημάρχων, Χ.Πάχτα Δήμου Αριστοτέλη, Β. Παπαγιάννη Δήμου Κασσάνδρας, Ι.Τζίτζιο Δήμου Σιθωνίας, Δ. Ιορδανίδη Δήμου Ν.Προποντίδας, Α. Ζωγράφο Δήμου Πολυγύρου και του Αντιπεριφερειάρχη, Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, κ. Γ. Ιωάννη.
Όπως φαίνεται στο αναλυτικό πρόγραμμα που ακολουθεί, κάθε μέρα σε έναν δήμο θα γίνεται το συμβολικό άναμμα των κεριών σε σχήμα red ribbon από προσκεκλημένους της τοπικής κοινωνίας .
Φιλοδοξούμε με τις δράσεις που αναπτύσσουμε, να βελτιώσουμε το επίπεδο γνώσης και επαγρύπνησης και να ενισχύσουμε τις συμπεριφορές που ευνοούν την πρόληψη, ώστε
όλοι και κυρίως οι νέοι μας με γνώση και σύνεση να αποκτήσουν την ικανότητα αυτοφροντίδας .

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια :