Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα...

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 07/07/2012.

Ζεστό και υγρό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα, περιμένουμε το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012. Λόγω της αυξημένης σχετικής υγρασίας η αίσθηση δυσφορίας θα είναι κατά τόπους έντονη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 38 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 19 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 20 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νότιοι μέτριοι, στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νοτιοανατολικά πελάγη βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στα νοτιότερα τμήματα ισχυροί δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, κυρίως στα βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 37 βαθμούς, αλλά στις ακτές οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με αυξημένη πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.


meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :