Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Δελτία Τύπου - Επιμελητήριο Χαλκιδικής


Πολύγυρος, 5 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής επισκέφτηκαν την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012, καθηγητές από το Επαγγελματικό Λύκειο της Ζυρίχης της Ελβετίας “Baugewerbliche Berufsschule Zürich” όπου είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του κο Γκιλή Γεώργιο.
Η αντιπροσωπεία που συνοδεύονταν από τον διευθυντή του ΕΠΑΛ Μουδανιών κο Ξενοφών Δημητριάδη και από άλλους καθηγητές του ΕΠΑΛ, αποτελούνταν από τους κ.κ. Arnold Bachmann, Urs Meyer, Martin Steinmann, Bernhard Stierli και την κυρία Priscilla Otazo.
Η επίσκεψη των καθηγητών της Ελβετικής αντιπροσωπείας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών επαφών με το ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών και προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο σχολείων.
Ο κος Γκιλής επεσήμανε τη σημασία που έχει η σύνδεση της εκπαίδευσης με την επιχειρηματικότητα, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να πληροφορηθεί για το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελβετίας.
Πιστεύουμε, τέτοιες συνεργασίες, είναι χρήσιμες και αποδοτικές, διότι η ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων μπορούν να προσφέρουν στην παιδεία θετικά αποτελέσματα.




Με εκτίμη
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :