Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Διανομή τροφίμων σε απόρους των Νέων Μουδανιών

Η ενορία των Νέων Μουδανιών συνέχισε το θεάρεστο έργο της προσφοράς τροφίμων σε απόρους και ανήμπορους κατοίκους της περιοχής. Αυτή τη φορά διανεμήθηκε ποσότητα 300 κιλών κρέατος σε 200 οικογένειες τα οποίο προήλθε από προσφορά ενός ανδρόγυνου από τα Ν. Μουδανιά.

Η προσφορά γίνεται με τις ευλογίες του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου. «Ευχαριστούμε θερμά......






τον κ. Κώστα Κατσόγλου και τη σύζυγο του Πηνελόπη Πανανού για την προσφορά τους με την οποία αγοράσαμε την ποσότητα του κρέατος. Η προσφορά έγινε στη μνήμη του Αθανασίου Πανανού» ενημέρωσε ο πρωτοπρεσβύτερος της ενορίας Αγίου Γεωργίου Νέων Μουδανιών πατέρας Αθανασιος Ραμανδάνης.



Άσχημες οι συνέπειες της κρίσης



Η οικονομική κρίση φαίνεται πως έχει επηρεάσει με άσχημο τρόπο τη ζωή πολλών κατοίκων της περιοχής. Σύμφωνα με τον πατέρα Αθανάσιο υπάρχουν πολλοί κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι στερούνται την τροφή, τα φάρμακα, το ρουχισμό και έτσι σε καθημερινή βάση χτυπούν την πόρτα των συνανθρώπων τους ζητώντας κάποια βοήθεια. Γι’ αυτό το λόγο η κάθε βοήθεια από τον οποιοδήποτε είναι δεκτή.

Η ενορία των Ν. Μουδανιών θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα το έργο της φιλανθρωπίας προσφέροντας τυρί, κασέρι, γάλα . στόχος είναι να ενισχυθούν οι άπορες οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά.

Το έργο της προσφοράς στο συνάνθρωπο γίνεται με τις ευλογίες του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Κασσανδρείας κ. κ. Νικοδήμου.


http://www.xalkidikipress.gr/news/koinonia/3550-dianomh-trofimon-se-aporoys




Δεν υπάρχουν σχόλια :