Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ξεκινά αύριο, Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012, το κεντρικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του 4ου Φεστιβάλ Πολυγύρου, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, με την θεατρική παράσταση «Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή;» σε κείμενα των Α. Παναγιωτοπούλου, Α. Καλλίτση και Μ. Θεοχάρη.

Θεατρική παράσταση με τους Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Γιώργο Γαλίτη. Δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν, σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με γέλια, γέλια, γέλια, μπρίο και τρελό κέφι!!! Συμμετέχουν η Άννα Μονογιού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας, η Κατερίνα Δημάδη.

Αυτή τους την προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενα τους η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Αλέξης Καλλίτσης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Διονύσης Τσακνής, που καλύπτει μουσικά την κίνηση, η Αναστασία Αρσένη, που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους, που θα διαδραματίζεται ο τζερτζελές. Συμβάλουν επίσης στο όλο εγχείρημα ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου, που περιφρούρησαν σκηνοθετικά το όλο θέμα και οι Αφοί Τάγαρη, που θα πληρώσουν τη νύφη.

Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 15 € (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μαθητικό, τρίτη ηλικία) και 12 € (άνεργοι, παιδικό).


Από τους οργανωτές του Φεστιβάλ Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι οι δικαιούχοι του ΟΓΑ, παρότι ο ΟΓΑ δεν έχει ανοίξει ακόμη το πρόγραμμα διανομής εισιτηρίων για τη θεατρική παράσταση της Παρασκευής 6 Ιουλίου 2012, «Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή», μπορούν να προμηθεύονται μειωμένο εισιτήριο των 12 € είτε από το σημείο προπώλησης (Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου, ισόγειο δημαρχείου) είτε στην είσοδο του θεάτρου με απλή επίδειξη του βιβλιαρίου τους.ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 50
63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

ΠΛΗΡ.: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ
ΤΗΛ.: 23710 21420
ΦΑΞ: 2371350783
ΚΙΝ.: 6977 007729

www.polygyros.gr
e-mail: info@poligiros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :