Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ευχαριστίες για συμβολή στην διοργάνωση του 14ου Συνεδρίου της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

Αξιότιμοι Κύριοι,
μετά την πραγματοποίηση του 14ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Προποντίδας για την παροχή του μέσου μετακίνησhttp://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1124543008975162870#editor/target=post;postID=4793278915854912048ης για την επίσκεψη των συνέδρων στο σπήλαιο των Πετραλώνων, καθώς και για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου του κτιριακού συγκροτήματος ΕΠΑ.Λ. – ΕΠΑ.Σ. – Σ.Ε.Κ. Ν. Μουδανιών για τη διεξαγωγή των εργασιών του Συνεδρίου μας.
Ακόμη, ευχαριστούμε......



θερμά και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για την παρουσία του στο συνέδριο δια του Προέδρου του, ο οποίος απεύθυνε και χαιρετισμό, καθώς και για την προσφορά στους συνέδρους παραδοσιακών Χαλκιδικιώτικων προϊόντων και έντυπου ενημερωτικού – τουριστικού διαφημιστικού υλικού.
Τέλος αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε την τοπική Ένωση Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, μέλους της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., για την συμβολή της στην άψογη προετοιμασία, διοργάνωση και από κάθε άποψη επιτυχή διεξαγωγή των εργασιών του 14ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
Αναρτήθηκε από Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :